Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínos vagy vicces társkeresési / ismerkedési bakik, amiket megbántatok?
Mik estek meg veletek? Nekem sok olyan volt, ami akkor és ott szánalmas és kínos volt, utána meg baromi mérges voltam, hogy elcsesztem. Utólag meg már persze vicces is valahol.
Egy példa tőlem, ilyen vissza nem térő esélyekre gondolok: rapidrandin voltam, több csaj tetszett. Aki legjobban bejött, azzal véletlenül hazafelé egymás mellett utaztunk a metrón. Beszéltük, kinek hogy tetszett ez a rapidrandi rendezvény. Egyszer csak megkérdezi, hogy mit csinálsz holnap? (szombat volt.) Zavaromban azt mondtam, hogy semmit, otthon rendezkedek. Kérdem, ő mit csinál. Azt mondja, ő is semmit, majd leszáll a megállójánál, mielőtt mondhattam volna, hogy hát akkor randizzunk. Egyértelmű volt a jele, de zavaromban később esett le nekem:) Soha többé nem láttam.
Volt hosszú kapcsolatom is több, szóval sikerben is volt részem, csak most eszembe jutnak az ilyen régi szarvashibák. 41F
Sok nőt elszalasztottam sajnos. A baj hogy kevés nő tetszik, ezért amikor ez előfordul zavarban vagyok. Pedig könnyen ismerkedő barátságos férfi vagyok.
Csak egy esetet írok le, de több volt. Szórakozóhely. Egy barátommal voltam. Két jó csaj táncolt mellettünk és egyértelmű volt hogy nyitottak az ismerkedésre (mi is jól néztünk ki). Egy fekete és egy szőke csaj. Mindkettő tényleg nagyon jó volt, objektíven talán a szőke picit jobb volt, de nekem a fekete tetszett. Viszont annyira bejött a csaj, hogy nála nem mertem próbálkozni és a számomra kevésbé érdekes szőkével kezdtem. Össze is jött, de közben nem tudtam kiverni a fejemből a feketehajút. A legrosszabb hogy ő is engem akart volna. Láttam rajta. Elcsesztem. Gyáva voltam. Mai napig bánom.
Mi csak a sziáig jutottunk. Nem jött ki hang a torkomon. Teljesen megsemmisültem.
Ez volt életem legromantikusabb élménye. Még most is libabőrös lettem közben, amíg ezt leírtam, és újra lejátszódott bennem. Pedig nem tegnap volt.
#18:
Én is még tiniként a Chat.hun cseteltem a szomszédommal. Hála istennek nem jött rá, hogy rólam van szó, de én ja mert nem elég, hogy elárulta merre él még a fb oldalát is belinkelte hogy jelöljem be mert ismerkedni akar velem. Amikor következőleg találkoztunk szerencsére el tudtam játszani, hogy nem chateltünk. Azért volt gáz az egész mert kérdés nélkül nagyon intim dolgokat írt le miközben barátnője volt akkoriban. 😅
A másik nagyon gáz sztori, hogy mentem az orvoshoz, mellettem ült egy jó pali és elkezdett hangosan korogni az éhségtől a hasam és az ő gyomra válaszolt rá. Egymásra néztünk és elkezdtünk hangosan vihogni. Szerencsére a víz "elvette" az éhségem és ő került hamarább be a vizsgálatra. 😂😂
177 centis vagyok és imádom a magas lányokat :) a jelenlegi párom is 176 centi, mindig ilyen lányokkal voltam együtt :)
Megláttam egy lányt a villamosmegállóban ült, én meg az ellenkező irányba mentem. A villamoson már összeakadt a szemünk :)
Leszálltam, mosolyogtam, ő is vissza, mentem oda és ahogyan arrafelé mentem, mind a kettőnknek lelohadt a mosolya, ugyanis már akkor látszott, hogy nagyon-nagyon magas, és a szép, hosszú lábai még annál is hosszabbak, mint gondoltam.
Ahogy odaértem, felállt, és az álláig értem
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2 évig menyasszony voltam, és szakítottunk. Utána nagyon durva időszakom volt, sokat jártunk bulizni, berúgtunk.
Volt egy srác, aki minden hétvégén ott volt a buliban, mindig odajött, táncoltunk, volt smaci-tapi, de nem kérte el a számom, nem keresett. Annyira nem érdekelt egyébként, nem akartam kapcsolatot. Aztán vagy az 5. ilyen után felhívtam magamhoz.
Életem legpocsékabb szexjelenetét éltük meg. Amikor pl. elkezdtem csókolgatni a nyakát közölte, hogy ne nyálazzam össze. Felhúzta a gumit, majd felkiáltott, de szorítja f...omat ez a sz...! Ott akkor felöltöztem, és mondtam neki, hogy ne haragudj, de ez nem fog menni, inkább menj haza.
Rá egy évre írt nekem egy levelet, hogy ne haragudjak, de akkortájt szakított élete szerelmével, és ezért nem akart kapcsolatot, de már bánja, hogy mekkora hülye volt, hogy elszalasztott engem. Olyan szépen írt, hogy belementem, hogy találkozzunk, pont nem volt senkim. De egy fél óra után rájöttem, hogy nem, köztünk sajnos nincs kémia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!