Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon csúnya vagy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnya vagy nagyon kövér férfiak adnának vagy ti adnátok esélyt egy csinos vonzó nőnek ha személyisége borzalmas lenne? (hisztis, buta, undok, minden baja van stb.)

Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 08:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#9 inkább az utóbbi
2021. márc. 1. 09:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Egy nagy pofont adnék neki, nem esélyt...
2021. márc. 1. 09:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Csúnya férfi vagyok, ezt bátran kijelenthetem. Szerintem ez a kérdés kicsit butácska. Ha csak magamból indulok ki, sosem voltam eleresztve nők terén, főleg nem szép nők terén. Én szép, jótestű nőt ruha nélkül csak képen ill képernyőn láttam. Szexuális kapcsolatom nem volt ilyen nővel, de mint a szerencsésebb, jóképűbb férfi társaimat, engem is ugyanúgy vonzanak. Akkor szerinted? Tartana ameddig tart, de biztos hogy nem hagynám ki.
2021. márc. 1. 10:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem adnék. Nincs értelme ha több a negatív mint a pozitív. De lehet ha kezelni akarnám megtanulni.
2021. márc. 1. 10:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok kövér, de a többi rám is vall: igen, mert totál izgalmas lenne vele az élet.
2021. márc. 1. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!