Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolják sokan azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják sokan azt, főleg nők, hogy megalázó megtenni az első lépést a férfi felé?

Figyelt kérdés

Én lány vagyok, de sose tekintettem erre megalázóként. Pont fordítva, szerintem elég tökös, magabiztos az a csaj, aki saját maga szólítja le a férfit. Annyi sok "alanyuszi",szégyellős remete lány van, és ezektől hallom állandóan hogy " biztos nem írok rá elsőként, nem vagyok annyira szánalmas", meg "nehogy már lány létemre nekem keljen utána szaladgálnom".

Aztán inkább elengedik (mert nem gondolatolvasó a pasi se),minthogy egy kicsit megerőltetnék magukat és legalább megpróbálnák.

Lehet csak én tapasztalom ezt az ismertségi körömben, vagy ti is hasonló jelenséget figyeltek meg?

És az ilyen mentalitás elveszi az olyanoktól is a kedvet, akik amúgy megtennék az első lépést, csak egy kis biztatás kell nekik, meg megerősítést várnak, mert azt hiszik ez gáz.

2021. febr. 28. 11:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%

Hagyjatok mar a kifogasokat. Jaaaj a tapasztalat. Ennyi erovel, amilyen alja mod tudtok beszelni a pasikkal, egy pasi sem kozelitene soha tobbet. Pedig sokszor beletapostok a pasik lelkebe.

Egyszeru. Mert konnyu varni es a csodaban bizni. Konnyu az elvarasok alapjan elni, a kastelybol kikiabalni, hogy hol van a herceg, miert nem jossz mar. Aztan telnek az evek, mert bizony, a herceg nem fog csak ugy betoppanni az ajton, de tenni azt nem fognak, csak varni es varni.

Allandoan megy a kifogasok gyartasa meg a gyerekes elvek "en vagyok a no". Ez egyre kevesbe fog mukodni egy olyan vilagban, ahol tavolodnak el az emberek egymastol.

A pasi meg inkabb otthon fog ulni es nem fog kezdemenyezni. De ti tudjatok.

2021. febr. 28. 13:07
 12/14 anonim ***** válasza:
59%

Ezek a kifogasok meg gyerekesek. A parkeresesnem abbol all, hogy csak a pasi tesz bele, te meg max reagalsz. Neked is meg kell dolgoznod erte es ha egy ilyen egyszeru dolog, mint az erzesek kimutatasa, kezdemenyezes gondot jelent meg elveket csinalsz belole, nem kell neked tarsat keresni.

Uljel es varjal, hogy a tuti pasi befusson, de ne lepodj meg, hogy rossz lesz a kapcsolatod, ha te semmit nem teszel

2021. febr. 28. 13:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a kölcsönösségben hiszek és sose okozott gondot kifejeznem a szimpiátiám valaki felé és finoman kezdeményeznem, de ettől még gyerekkorom óta azt verték belém, hogy ilyet nő nem csinál, csak a r.bancok. Szerintem nem én vagyok az egyetlen akibe ezt szégyenként sulykolták egy életen át. Van, akiben ez kevésbé marad meg, van, akiben jobban.
2021. febr. 28. 13:27
 14/14 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem az lehet az oka, hogy a csajok mindig olyan pasinál kezdeményeznek aki már boldog párkapcsolatban él (mert őket látják a legvonzóbbnak), és utána meg csodálkoznak a pofáraesésen, mivel esélyük sincs a kiszemeltüknél. Aztán panaszkodnak hogy ők megtették és rossz vége lett, a többi férfi meg le van tojva.

Kb ennyi a történet

2021. febr. 28. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!