Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írnátok rá egy lányra, aki tetszik?
Figyelt kérdés
Egy egyetemre járunk, de még nem volt dolgom írásban csajozni és fogalmam sincs, hogy hogyan kellene kezdeni és fenntartani a beszélgetést. Illetve, ha csak szavakat ír vissza, akkor hagyjam?2021. febr. 26. 11:17
1/16 anonim válasza:
Kérdezd a tanulmányokról. Kérj segítséget tőle, vagy kérdezd meg hogy nincs-e kedve együtt tanulni.
Bár jó volna tudni, hogy egy évfolyamra jártok, vagy nem.
2/16 anonim válasza:
"ha csak szavakat ír vissza"
Miért, mit kéne? XD
3/16 A kérdező kommentje:
Mármint egy darab szót :D
"Elvagyok."
"Az jó."
Igen egy évfolyamra járunk
2021. febr. 26. 11:52
4/16 anonim válasza:
Én férfiként az egyenes támadás híve vagyok, mindig ezt teszem. Megmondom, hogy tetszik, ezt és ezt akarom, stb. Nem szabad töketlenkedni.
5/16 anonim válasza:
4-es: ez nem mindenkinél működik
6/16 anonim válasza:
Nos, ezt nem tudom, mert nem voltam még mindenkivel, de minden olyan nőnél működött, akit akartam.
8/16 anonim válasza:
Te meg főzzél nekem paprikáskrumplit.
9/16 anonim válasza:
Nem a hogyan a lényeg, hanem hogy ki ír rá.
Ha szimpatikus vagy neki úgyis menni fog ha meg nem akkor lekoptat.
10/16 anonim válasza:
#6 jó neked hogy te minden nőnek tetszel, de a többség nem ennyire jóképű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!