Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan írnátok rá egy lányra, aki tetszik, de nem
ismered, csak láttad egy buliban és bejön?
Akkor honnan tudod, hogy ki az? Amúgy valahogy mindenképpen találj ki valamit, ha nincs más lehetőséged, de sok sikert ne várj ettől. :D A nők többsége nem szereti, ha ismeretlenül rájuk írnak. Ha úgy látod van egy kis esély hogy előtte pár szót is beszélj vele szeméylesen inkább és csak utána írj rá.
2019. febr. 25. 08:36
Bakker. Régen még mobil sem volt, mégis tudtak az emberek ismerkedni. Én a világ legbonyolultabb módszerét választottam: személyesen odamentem. Tudom, ez a mai világban ultra gáz, de hát na... aztán sosem voltam egyedül, meg nem lettem egy kis műanyag puha pöts sírógép.
2019. febr. 25. 08:55
3/9 A kérdező kommentje:
Az a probléma, ha manapság odamész egy lányhoz, bemutatkozol neki, az az első, hogy lecsekkol a facebookon és sajnos sok esetben az alapján ítél meg, mert nem vagy neki elég "menő".
Ha még nem ismered, akkor mégis mi tetszik rajta? Csak azt tudom tanácsolni, hogy ne nyomulj túlságosan már a legelején, eleinte csak próbálj ismerkedni.
2019. febr. 25. 09:17
#3 Nem minden lány ilyen, ne általánosítsunk ennyire.
2019. febr. 25. 09:19
#3, haha, és mi van, ha az illető nincs is fönt Facebookon? Csak kérdezem, igaz, én nő vagyok, de nekem sem fordult meg a fejemben, hogy érdemes lenne, lásd mostani adatkezelési botrányok és egyéb ínyencségek.
2019. febr. 25. 09:47
És ha ráírsz, akkor nem fog lecsekkolni Facebookon? Ezt a logikát :D. Még mindig több esélyed van élőben. Így meg azt hiszi, hogy a lúzer még oda se mert jönni hozzám, aztán anélkül, hogy ismernénk egymást zaklat online.
2019. febr. 25. 11:55
Abszurd szitu, ott álltok szemtől szemben előkapja a telefonját és rádkeres. Ha bonyolultabb a vezetékneved még biztos meg is kérdezi, hogy írod...
Élőben sokkal több esélyed van, face-en két szó és a profilod alapján dönt. Én még csak nem is válaszolok senkinek aki random megkeres, nem azért vagyok fent.
2019. febr. 25. 17:58
Amikor divatba jött az internet, adta magát az ötlet, hogy (puszta brahiból) ott is kipróbálom magam. Hamar észre kellett vennem, hogy csak akkor van esélyem, hogy válaszra méltatnak a csajok, ha valami egészen meghökkentővel indítok. Ami felkelti az érdeklődésüket, és nem hagyja nyugodni őket. Egyik kedvenc fogásom volt, hogy megkérdeztem, feléjük lehet-e tyúkot lopni?
Képzelheted, miket gondoltak rólam, de egy-két nap elteltével szinte kivétel nélkül visszaírtak. Aztán persze igen kellemes meglepetésként érte őket, amikor kiderült, hogy nem irokéz vagyok és tősgyökeres városi gyerekként eszem ágában sincs az említett szárnyast hajkurászni.
2019. febr. 26. 18:13
Kapcsolódó kérdések: