Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen mennyi az esélye annak, hogy sikerül párt találni?
Elkezdtem használni a Tindert, mert nincs jelenleg kiszemelt hölgy, viszont egyedül sem szeretnék lenni túl sokáig. Igazából gondoskodó, figyelmes srác vagyok. Külsőről csak annyit, hogy vékony, sportos alkatom van. Van saját autóm, jól fizető állásom. Nem is jelent gondot egy lánnyal megismerkedni, csak egyszerűen nincs kiszemelt, de szingliként sem szeretnék lenni.
22f
10-es. Nem ilyen tartalmakra gondoltunk. Én arra gondoltam, hogy TikTok-ra csinálok egy videót, amiben az lesz, hogy "Ha a barátnőm lennél"
És felsorolom ugyebár, hogy miket tennék. Ilyesmi videót csináltak már mások, leginkább lányok, hogy ha barátjuk lenne..
Hátha valaki felfigyel rá.
#6 ; #8 -> #11
Na, ez tök jó ötlet, ez szerintem garantált siker lenne, ha jól űznéd. Ahogy a szavaidból kivettem, ez inkább ilyen poénosabb téma lenne inkább, igaz? TikTok-on nem tevékenykedek még, mert nem igazán találtam ki olyan tömör, csattanó tartalmat oda, ami megállná ott a helyét. Meg én olyan vagyok inkább, aki többet szerkesztget, többet gondolkozik a mondanivalóján, amik többnyire komolyabb hangvételű, önismereti kérdéskörök. Nekem is célszerű lenne kitalálni egy másik végletet (ami könnyebben fogyasztható, viccesebb), valami olyasmit, amit te is írtál...
Na mindegy, lényeg, hogy baromi jó az ötleted. Persze ilyen "Ha a barátnőm lennél" féle témát nagyon jól kell feldolgozni, mert ellenkező esetben nagyon sok támadási felület keletkezhet rajtad. Részletesen, már-már pedáns módon célszerű ilyen témát kidolgozni, máskülönben az ellenkezőjét is kiválthatja. Ehhez olyan kisugárzás, meg önbizalom kell, meg nem utolsó sorban kreativitás is persze, amivel fent lehet tartani az érdeklődést, és nem az jön le a nézőnek elsőre, hogy te csajt akarsz fogni. Csak sejtse ezt, de az elsődleges tényleg a szórakoztatás legyen. Én se feltétlen társkeresés miatt írogatok ilyesmiket, amiket írok, hanem azért, mert vannak gondolataim, amiket akár napokig dolgozok fel (hiszen nyilvános az egész és jobb óvatosnak lenni) és szeretem megosztani. Igaz, még nem született kapcsolatom ebből, de azt már látom, hogy ez egy remek középút ismerkedés terén. Remélem megvalósítod az ötleted, mert tényleg tetszetős nagyon. Sok sikert hozzá!
Az itt kommentelők nőknek fogalmuk sincs arról hogy rohadtul nem ugyan az egy átlag pasiként Tinder-en fent lenni mint egy átlag nőkét.
Ne hasonlítsuk már össze a kettőt... A férfinak sokszorosan és hatványozottan nehezebb dolga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!