Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem Tinderen beszélgetni egy lánnyal, aki belsőre nagyon szimpatikus, de külsőre nem annyira jön be, ti mit csinálnátok?
Találkoztatok már?
A képek még a külsőt sem feltétlen adják vissza jól, lányok között is vannak borzalmasan unfotogének, ráadásul az, hogy valaki vonzó, vagy szexi-e, még nagyon sok minden mástól is függ, a habitusa, a beszédstílusa, a mozgása, a gesztusai, ezek mind-mind rengeteget számítanak abban, hogy bejön-e valaki, vagy sem, akkor is, ha nem tudatos.
Szóval találkozz vele legalább egyszer, csak élőben fog kiderülni, hogy tetszik-e.
És teljesen biztosra még akkor sem. Mostani párommal az első 3-4 randin szuperül kijöttünk, de külsőre nem jöttünk be annyira egymásnak. De ha amúgy minden más passzol, ez is ki tud alakulni hamar, nálunk is így volt, egy éve vagyunk együtt, és most már megbolondulok tőle, annyira szexinek látom még kócosan és melegítőben is :D
Jah szívás az online ismerkedés :D
engem is zavar ez, hogy úgy kell a másikkal ismerkedni, hogy igazából azt sem tudom akarom e. és tartok tőle, hogy a végén csak kelletlen lesz nekem is és neki is hogy leoffolom. vagy akár csak épp nem írok mert nincs épp kedv.
Találkozzatok, élőbe lehet egész más!
Addig meg beszélgess vele tovább, mintha nem lennének kétségeid.
Én azért húztam jobbra egy srácot anno, mert 198 centi magas volt, és az egyik képen egy kutya volt vele. Beszélgettünk, hát nem volt nagy durranás. Aztán találkoztunk, ami nagyon erdekesen/jól/furán sikerült. Ennek már 3 éve, és fülig szerelmesek vagyunk egymásba, pár hónap után összeköltöztünk, manapság meg már az esküvőt tervezzük!
Személyes találkozás nélkül ne írj le senkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!