Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27N Leírás alul?
Figyelt kérdés
Mindig is mikor hívatalossá tettem egy kapcsolatot onnantól kezdve egyre komolyabban és egyre jobban affelé hajlodtam, hogy fejlödjön a kapcsolatunk, de mindig konkrétan mindig olyanokkal jövők őssze akik több hónap után is azt hiszik , hogy ez csak ismerkedős fázis egyik extrája, de nem érzik azt, hogy velem bárki is akarna végleg lekötni az életem mind ha egyfolytában mindenki akivel találkozok igazából nem is akart volna velem ősszejönni mégis egyfolytában mindent megtettek, hogy kapcsolat legyen belőle, de valahogy egyik napról a másikra megtörik bennük valami és úgy érzik ez nekik sok nem akarták ezt a felelősséget felvenni még élni akarnak. De miért nincsenek tudatában , hogy akarnak e- fixen vagy sem. Olyan, mint ha eszkőz lennék aminek van garanciája, hogy visszaküldhető a gyártónak mert csak próbaidőszakra vették meg , de igazából nincs hiányuk. Mindig simán sikerült ősszehoznom egy kapcsolatot, de olyanokkal akik nincsenek tisztában mit akarnak csak simán bele mennek mert miért is ne legalább addig sincs egyedül....2021. febr. 20. 06:03
11/11 anonim válasza:
16 éves korom óta komoly kapcsolatot keresek, 33 vagyok és még nem volt senkim. Ennyit arról, mennyire jó, ha egy férfi komolyat szeretne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!