Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy teljesen önbizalom vesztett ember hogyan nyerheti vissza újra az önbizalmát ?
Mivel ismerem önmagam( de úgy érzrm még nem eléggé),igy hát arra jutottam hogy unalmas egyhangú ember vagyok igen hosszú évek óta! Szóval hogyan alakithatok ki olyan személyiséget ami számomra sem unalmas.??(""nem hogy még másnak is"")
Hogyan ismerhetném meg önmagam kissé jobban?? (Önismereti gondok amit nem tudom magamtól hogyan kezdjem ell orvosolni. Mi az elsődleges lépés és igy tovább...)
És a legfontosabb hogy hogyan/mivel kezdhetek,olyan saját személyiséget kialakitani ami legföbbképp magamnak, aztán pedig másnak sem egyhangú és unalmas,mondjuk egy szimpla ismerkedésnél akkár egy kapcsolatban! Hogyan lehetnék egy szóval érdekesebb akkár vonzóbb ???
Hogyan kezdhetem ell dolgozni magamon ? Mik az első lépések ???
Komoly bajnak érzem igy is hogy mondjuk egy ismerkedésnél "személyesen" nem tudok fell oldódni,és jól érezni magam.
Szóval ha lehet értelmes tanácsokat szeretnék kérni,ami alapján orvosolhatom a fentebb emlitetteket.
Köszönöm további szép napot mindenkinek.

4es,ez esetben szeretném kérni a tanácsod,az alábbiakban ming már fentebb is emlitettem.
Hogyan alakithatok ki a valós életben önmagam olyan személyiséget,ami számomra sem unalmas és más számára sem taszitó.
Ez lenne a legfontosabb számomra!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!