Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál mi a kapcsolat a párkeresési siker, a kinézet és az izomzat között(szavazás)?
Akik az első opcióra szavaztak, nem tudom mégis hol élnek.
Alapból bukó ha nem tetszel egy nőnek, semmi esélyed nincs nála.
Persze kivéve azokat akik senkinek nem kellenek, ők nem nagyon válogatnak.
"Persze kivéve azokat akik senkinek nem kellenek, ők nem nagyon válogatnak.":
Ilyen nők ma már nincsenek nagyon. Gyakorlatilag a mai világban egy nőnek annyi dolga van, hogy nem eszik annyit, mint egy viziló. Aki ezt a szabályt nem tudja betartani, az gyakorlatilag simán az ételt választotta a férfiak helyett.
Egyébként én is korábban kövér voltam. Akkor a pizzát meg a csokoládét választottam a nők helyett. Lehet igazából ez a jó út, csak közben egyre komolyabban érdekel a testépítés, mint hobbi...
A legfontosabb a külső ezen kár vitázni. Miért? Mert ez alapján kezd el érdekelni valaki, ezt látju kelőször, ez az első dolog ami elindítja egyáltalán az ismerkedést.
Aki külsőre alapvetően nem tetszik, azzal nem fog senki (legalábbis normális emberként) kezdeni.
Mert lehet neked akármennyire vonzó, kiegyensúlyozott személyiséged, lehetsz akármennyire izgalmas, intelligens, kulturált, ha nem jó a külsőd vagy az éppen nem fog meg senkit, nem leszel sikeres a párkeresésben.
Mivel a többi dolog elsőre nem látszik és a rossz külsőd miatt ezért 99% eséllyel eleve leírnak, nem fogod érdekelni a többieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!