Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Írásban is hatékonyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írásban is hatékonyan lehet "felszedni" egy lányt?

Figyelt kérdés
Szeretnék ráírni a kiszemeltemre, mert félek, hogy nem tudnám magamat úgy kifejezni, mint élőben.

2021. febr. 17. 11:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült, szóval csak írj rá bátran
2021. febr. 17. 17:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha úgy jobban ki tudod önmagadat fejezni, akkor miért ne?
2021. febr. 17. 21:01
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

#10 Nem tudom de az én szüleim és nagyszüleim feltétel nélküli szerelemben éltek le egy életet és én is letudnék élni egy életet valakivel.

Tudod nem érdekelne ha tönkretenné az életét, nem érdekelne ha tönkretenné az életem, ha meglopna, ha megcsalna. Nem érdekelne a szex vagy adott esetben a kinézete. Nem érdekelne ha nem lennék mellette boldog.

Eddig minden barátnőm elhagyott, nem bírták zavarta őket, hogy bármit megtehetnek. Azt hitték, hogy egyszerűen csak nem fontosak nekem. Ez az amit egy nő sem tud. Legfeljebb a gyereke felé.

És nem követelem meg minden kapcsolatomban. Sem az egyszerű barátaimtól, sem azoktól akik párkapcsolatban élnek velem. Nem mondom ki nekik, nem vágom a fejükhöz, hogy "bezzeg én feltétel nélkül szeretlek."

Csak olyan rossz, hogy ők nem.

2021. febr. 17. 21:09
 14/16 anonim ***** válasza:
70%
#13: Te a saját kis világodba zárva élsz a saját rögeszméid között, és valószínűleg az általad alkotott eszményképekbe próbálod beleerőszakolni a potenciális partnereidet. Persze, hogy pocsékul érzik magukat melletted, aztán otthagynak a francba. Ez egy teljesen normális önvédelmi reakció.
2021. febr. 17. 22:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha megnyerő a stílusod(írásra gondolok) van esélyed. Ne ess abba a hibába, hogy értelmetlenül írsz és tele hibával.

Nem rég próbálkozott be valaki a következő szöveggel nálam : Szia. Mizu micsi? - ezt egy fiú írta. Mikor ezt szóvá tettem neki, hogy úgy ír mint egy kislány, nem igazán tetszett neki és azt írta vissza, neki ilyen a stílusa. Na ez szomorú, ha valaki írásban így kommunikál.

2021. febr. 17. 22:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Légy végtelenül őszinte, ennyi a lényeg. Ha kölcsönös a vonzalom nem kell izgulnod azon hogy mit írsz. Ha nem akkor meg azért nem kell, mert úgy is mindegy. Hajrá!! :)
2021. febr. 21. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!