Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőnek a magas férfi miért döntő ismerkedéskor?
Azt értem hogy a pasi ne legyen nála alacsonyabb, de ez a nő azért nem akarta masodik randit, mert a pasi 180 cm, a nő pedig 175 cm.
És azt mondta hogy ő nem ilyen alacsony pasikhoz szokott.
XD
# 2
De most komolyan hogy cipo szempontbol is megvalasztod hogy milyen ferfit valasztasz?
Ez vicc?
Ez vicc?
nem,ez kifogás,szerencsére nem az összes nő magassarkú mániás,de nekik is magas férfi kell
# 5
A magas az 185 tol indul kb?
Nekem 170-180 közötti az ideális férfi magasság, mégsem találok könnyebben párt. Nem csak ezen múlik.
jaa,mivel mellette van még ezer elvárásod
Jó, akkor legközelebb nem konkretizálom, hogy miért nem tudok valakihez vonzódni, hanem csak megmondom, hogy nem vonz és akkor nincs ez a hiszti.
Teljesen mindegy, hogy miért nem vonz valaki. Engem nem tudnak vonzani az alacsony férfiak, mert egyszerűen nem érzem magam jól egy intim kapcsolatban ilyen emberekkel. Ahogy a nők sem, mert heteró vagyok. Ezt el kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!