Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdekes, hogy az ismerőseim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekes, hogy az ismerőseim közül, senkinek nincsen szép nője. És még azt meri állítani x és y , hogy szép nők nem a pénzt keresik?

Figyelt kérdés
Érdekes, hogy egyetlen egy embert nem tudok írni vagy mondani az átlagfizetésű emberek közül, akinek szép nője lenne. Mindenkinek átlag vagy inkább átlag alatti nője van.

#szép nők, a pénz világa
2021. febr. 15. 20:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

Na megint egy frusztált lúzer mondja hogy anyagiasak a nök.

Az ilyen pasik mint te nem felszínesek? Csak a kúlső szàmít

2021. febr. 15. 20:37
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

1. Nincs objektív szép.

2. Valószínűleg nevezett ismerőseid nálad értelmesebbek és a nőt komplex entitásnak tekintik, nem pedig egy egydimenziós kelléknek, aminek a külseje az egyetlen meghatározó tulajdonsága.

2021. febr. 15. 20:50
 13/24 anonim ***** válasza:
77%
Ki a szép nő számodra és kit tartasz álagosnak és rondának?
2021. febr. 15. 20:51
 14/24 anonim ***** válasza:
81%
Érdekes lenne, ha a minta reprezentatív lenne. De őszintén..hány szép pasi van ezek között? Azért a pénz sem minden, aki meg azt hiszi, hogyha megvesz egy nőt azzal szerelem is jár az ostoba. 😂😂
2021. febr. 15. 20:59
 15/24 anonim ***** válasza:
78%
Bombanős újabb uncsi agymenése
2021. febr. 15. 21:07
 16/24 anonim ***** válasza:
2021. febr. 15. 21:08
 17/24 anonim ***** válasza:
80%
Hát ez nem egyszerű lúzer, ez a bombanős átlag Zsolti! Ez a lúzerek királya!
2021. febr. 15. 22:00
 18/24 anonim ***** válasza:
78%
Én mindig megkaptam, hogy sokkal jobb nő vagyok a párjaimnál. Baromira nem érdekelt, nem ez számított soha. Ja, még mielőtt: egyikük sem volt pénzes, sőt...Te kis lúzer 😂. Dolgozz inkább magadon (nem, nem a kondizásra célzok).
2021. febr. 15. 23:31
 19/24 anonim ***** válasza:
78%
Én szép vagyok és fél tőlem az összes pasi és nincs már sok-sok éve senkim emiatt. Ez is lehet egy lehetséges magyarázat, nemde?
2021. febr. 15. 23:40
 20/24 anonim ***** válasza:
13%

"Én szép vagyok és fél tőlem az összes pasi és nincs már sok-sok éve senkim emiatt. Ez is lehet egy lehetséges magyarázat, nemde?"

Szerintem elég szürreális magyarázat. Ha szép lányként létrehozok egy tinder profilt, kiírok gyakorira, még csak a NETEN tudnék szerezni könnyen egy átlag feletti férfit, aki egy átlagos, jobb kapcsolatra elmehetne.

2021. febr. 16. 02:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!