Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi tévő legyek?
Soha nem volt barátnőm, se kamaszkoromban sem semmikor. Soha nem kaptam ölelést sem lánytól. Sajnos neten próbálkoztam hosszú éveken át de lehetetlen és már feladtam. Már 28 éves vagyok és 19 éves korom óta próbálkozok. Az idő meg az évek kincs. Mivel nagyon visszahuzodó vagyok meg nem vagyok bőbeszédű de eddig mindig szülőkkel mentem kirándulni vagy akárhová vagy egyedül mentem. De olyan jó lenne valakivel moziba elmenni meg közös élményeket szerezni vagy akármi mást. És nincs senki. Volt egy internetes lány akivel sokat beszélgettem, virgáot is küldtem neki régebben de annak elenére hogy sokat beszélgettem vele nem lett még találkozás sem belőle. Én kedves vagyok meg jószívű vagyok általában az emberekkel már-már túlzoan is és ezért sokan átvertek meg kihasználtak. Mi lesz 30 leszek vagy így tulajdonképpen van értelme élni? Mindenkinek van barátnője még tinédzserkorban is sokkaknak van én pedig még oda sem jutottam el hooy puszit adjon egy lány vagy a kezét fogjam vagy akármi. ÉS ez egyre rosszabb lesz nem lett jobb a fiatal éveim mennek el és még scak önálló életet sem tudok élni, például sokan csak párkapcsolatban tudnak saját lakáshoz jutni. Ezáltal meg a személyiségem eltorzult teljesen. :(
28/f
Javaslom egy pszichológus, vagy mentálhigiénés szakember felkeresését.
Szüleid a neveltetésben eléggé burokba zártak, ezért vagy örök gyerek szerepben. Mindent megkapsz, nem kell a saját lábadra állnod. Ezért nincs önbizalmad .
Mentálhigiénés szakemberhez en is jártam mas probléma miatt, ők TB alapon működnek. Első alkalom után már éreztem, hogy segített, s ötödik alkalom után már tettem is a továbblépés érdekében. Nagyon hasznos! Próbáld ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!