Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Számotokra kizáró ok lenne, ha az ismerkedés során a férfi közölné veletek, hogy felépülő függő?
5 ös. igazad van.
Pasi vagyok, de a családomban baromi sok volt az alkoholista, nagyobb részük ebbe halt bele. Első kézből tapasztaltam mindezt. Ezért sem iszom, nem kocsmázom stb. Irritál, hogy sok nő iszik, borospohárral pózol és ha én pasiként azt mondom, hogy ez zavar egy nőben (mondom, nem az összes ilyen), akkor nekem esik az internet. Hogy képzelem, milyen férfi vagyok, ne csodáljam, ha nem puncizok, ő nem is alkesz stb. Persze ha ő elvár anyagi dolgokat az tök okés.
Kérdező. Minden elismerésem. Ebben az országban inni olyan, mint levegőt venni és tudom milyen, ha te nem iszol, akkor még degradálnak. Nem képesek elismerni, hogy a heti bulika is már light os alkoholizmus.
Szerintem nagyon jó, hogy kitartó vagy, elszánt és Te, másokkal szemben felismerted a helyzeted és változtatsz rajta. Kérlek, olyan nőt keress, aki nem iszik. Hidd el, nem fog neki számítani, ha látja, hogy te teszel a dolgokért.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!