Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki híres és tehetős,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki híres és tehetős, annak mindig jut 20-30 évvel fiatalabb nő? Akkor ezt itt miért tagadja mindenki, hogy a pénz és a hírnév nem számít csak az olyan lányoknál, akik olyanok..? Pedig azt látom, hogy a legszebb lányok a legolyanabbak...

Figyelt kérdés
[link]
2021. febr. 14. 12:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%

Szerinted tagadom. Ezt honnan veszed? 10 másik nőből, mert ők ilyenek? Ennyi erővel írhatnám, hogy te is ugyanolyan szr vagy mint a többi. De nem írom, mert mindenki más személyiség.

2021. febr. 14. 13:24
 12/17 anonim ***** válasza:
86%

Ernyey Béla lassan 80 éves. A felesége 40. 15 éve házasok. Azért ez már nem egy futó kaland.

Meg tudom, hogy ízlések és pofonok, de Béla bácsi mindig is szívtiprót alakított, és nem véletlenül. Igazi klasszikus gavallér, aki még tud udvarolni. 15 éve nem is nézett ki rosszul. Sőt, az a helyzet, hogy 78 évesen simán lepipálja az átlagos 50-es szingli pasikat. Fiatalos, stílusos, de nem esett át a ló túloldalára. Az a férfi, akivel egyáltalán nem ciki megjelennie a feleségének, hiába a korkülönbség.

Az valóban nem elhanyagolható, hogy ő "Az Ernyey Béla", akit külföldön is elismernek. Nem egy VV celeb vagy tiktok bohóc.

A pénzről annyit, hogy tudjátok, mennyit kér el egy ügyvéd óránként? Azt aláírom, hogy igazi trófea az öreg, és a hírneve erősen hozzájárul a vonzerejéhez. De azért a felesége se egy ágról szakadt szürke veréb, aki minimálbérért gályázik, a pénz nem játszott szerepet.

2021. febr. 14. 14:18
 13/17 anonim ***** válasza:
10%
Én házas vagyok, megvan mindenem. Viszont egy lottó ötös után kiélném magam, az biztos! Nem vágynék érzelmekre, szerelemre, de ami a szememnek ingere, azt megszerezném. 1-2 akció aztán kihúzva a bakancslistáról. Ehhez nem kell elválni, ez csak szimpla szex vagyis üzlet. Fullos bombázókhoz egy átlag férfi sosem jut, és most nem az átlagos nőkre gondolok. 46/f
2021. febr. 14. 14:36
 14/17 anonim ***** válasza:
64%
Nekem fontosak az anyagiak is! És ezt nem is tagadom! De csak pénzzel senki nem tudott soha megfogni. Penzes (de buta) pasit fogni a legegyszerübb egyébként...
2021. febr. 14. 14:51
 15/17 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom, köztünk 15 év van, 24 voltam mikor osszejottünk, pedig semmi pénze nincs, mégis szerelmes vagyok 🤷‍♀️ 4 és fél éve.
2021. febr. 14. 14:53
 16/17 anonim ***** válasza:
88%

"Akkor ezt itt miért tagadja mindenki, hogy a pénz és a hírnév nem számít"

Állítják, hogy a pénz nem számít = Úgy gondolják, hogy nem számít

Tagadják, hogy a pénz nem számít = Úgy gondolják, hogy a pénz számít

Egyébként ha szerinted a legszebb lányok a legolyanabbak, akkor kezdjél csúnyákkal, és problem solved.

2021. febr. 14. 16:33
 17/17 anonim ***** válasza:
34%
Ernyey Béla úgy néz ki a feleségével mintha a nagyapja lenne, lehet a nőnek nem ciki, de egy normális nőnek nyilván az lenne.Akinek van pénze, annak lehet akár 60 évvel fiatalabb nője is, ez mindig is így volt.
2021. febr. 14. 16:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!