Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság megkérdezni egy lánytól, hogy van-e a barátja?
Aha, csak ilyenkor erőszakoskodnak.
Tehát akkor végülis azt is mondhatom, hogy van barátom, mert így sem, úgy sem ismerkedem.
Én nem szoktam, szép napot kívánok aztán valószínűleg nem látjuk többet egymást.
De 10-ből 1-2 lány annyira bunkón utasít vissza, hogy szerintem abbahagyom. Többször hallottam lányoktól, hogy a mai fiúk nem elég tökösek ehhez és milyen jó ha a fiú régimódi és nem a facebookon próbálkozik. De szerintem nem úgy általánosságban szeretnék ezt, csak a nekik tetsző fiúra gondolnak ilyenkor.
#15:
"Többször hallottam lányoktól"
De azok nem MINDEN lány. Te tényleg ennyire gyengén vagy szellemileg eleresztve, hogy aki nőnemű, azokat mindet egy ugyanolyan elvek mentén gondolkodó homogén halmaznak tekinted?
"De szerintem nem úgy általánosságban szeretnék ezt, csak a nekik tetsző fiúra gondolnak ilyenkor."
Nyilván. Ki akar olyannal ismerkedni, aki nem tetszik neki?
Ezért nem jó ötlet úgy odamenni, hogy nincs előtte egy hosszabb szemezés, egy összemosolygás.
Az eladókat hagyd, náluk kötelező a mosoly és a kedvesség.
Utcán, buszon előbb vedd fel a szemkontaktust. Ha tartja, akkor mosolyogj, ha visszamosolyog, menj oda egy sziával. Ha a szemébe nézel, és feltűnően másfele néz, vagy mogorva lesz, akkor hagyjad.
Nem olyan bonyolult ez.
Ebben nincs semmi rossz.
Ha van akkor felesleges bármi további kérdés.
Mint a Norbit című filmben:
Van barátnőd?
Nincs!
Akkor most már van! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!