Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a lélektársam szerelmes a szerelmembe?
Jaj, szóval random zenészekérz rajongsz, akik a világ másik végén élnek? Ezen mindenki átesik, többnyire 12 éves kor előtt. Majd te is kinövöd. :D
Egyébként pedig attól, hogy valakinek átérzed a zenéit, még nem vagytok “lélektársak” (ezt amúgy lelki társnak hívjuk...), a dalokat általában úgy szokták írni, hogy sokan azonosulni tudjanak vele. Az pedig nem szerelem, ha nem is ismersz valakit.
az ötletek szabadok, más is kitalálhatja ugyan azt vagy hasonlót. nekem akkor legalább 5 lélektársam lehetne.. legalább.
amúgy csak azért mert össze vannak zárva lennének biszexek? ŐŐŐ hát nem értem a gondolatot. mondjuk te össze vagy zárva a barátnőiddel akkor te is biszex lennél?
ha valóban ismernéd őket, én a helyedben tennék egy próbát, hogy melyikük választana.
de nem látok benne lélektársat csak rajongást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!