Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindenkinek csak szexre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindenkinek csak szexre kellek?

Figyelt kérdés

Most már 3,5 éve próbálkozom a párkereséssel és sajnos folyamatosan ugyan oda jutok vissza: mindenki csak ki akar használni. Nem gondolom, hogy annyira vállalhatatlanul néznék ki, vagy épp egy üresfejű tyúk lennék. Az elmúlt évek alatt bőven lett tapasztalatom e téren és sajnos csakis rosszabbnál rosszabb emlékeim vannak. Olyan sosem volt, hogy valakit az érzéseim, a személyiségem, a lelkem foglalkoztatta volna, mindenki csak egy testnek látott. Volt olyan férfi, aki kapásból megmondta, hogy párkapcsolatra nem kellenék neki, de járjunk össze alkalomadtán, volt olyan, aki fűt-fát ígért és az első randi után felszívódott. Illetve a legfájdalmasabb része az egésznek, hogy 2 "párkapcsolatom" is volt, ahol több hónapon keresztül hazudtak nekem, mert tulajdonképp az egész csak szexkapcsolat volt, hiszen e téren kihasználták, de pl. utcán sosem mutatkozhattunk, mert számukra ez nem egy létező párkapcsolat volt.

Mi lehet a gond? Egyáltalán velem van a gond? Ha igen, miben kéne változnom, hol találnék normális pasikat?

2021. febr. 10. 20:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
76%
Én még arra se kellek
2021. febr. 11. 00:00
 12/28 anonim ***** válasza:
33%
Mi másra lennél jó még azon kívül? :))
2021. febr. 11. 00:18
 13/28 anonim ***** válasza:
18%
Hány éves vagy?
2021. febr. 11. 00:21
 14/28 anonim ***** válasza:
31%
Ne náladnál sokkal jobb pasikkal próbálj meg összeállni. Ha megkap 100 olyat hetente mint te, akkor nagyon jó belső értékekkel kell rendelkezned, hogy az átlag külsőt "kompenzáld". Amúgy mindannyian beleestek nők ebeb a hibába. Görcsösen akartok felfelé választani külsőségeket tekintve, nekik lassan már ti udvaroltok, a saját szintetekbe meg csak rúgtok meg ghostoltok.
2021. febr. 11. 01:08
 15/28 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos ezeket gazfickókat mindig te választod ki.
2021. febr. 11. 01:50
 16/28 anonim ***** válasza:
52%

Havonta jön pár ilyen kérdés, de gyakorlatilag felesleges rájuk válaszolni, mert úgyis csak felháborodás lesz az egészből.

Ha valakit csak szexre használnak, annak 2 oka lehet:

1, Csak erre alkalmas. De, tényleg. Jól néz ki az illető, de nincs benne semmi több, ami miatt több időt töltene vele az ember.

2, Az illető egyszerűen mérföldekkel a saját szintje fölött keres. Értelemszerűen, így csak szexre fogják használni.

Na, jöhet a szokásos kiakadás és felháborodás.

2021. febr. 11. 01:57
 17/28 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudom, én tinderen ismertem meg a barátnőmet, ő volt kb a harmadik akire ráírtam és azóta is együtt vagyunk.

Ha mindig ilyen férfiaknak fogadod a közeledését akkor nálad lesz valami baj.

2021. febr. 11. 05:29
 18/28 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem jobban meg kellene ismerned a másikat. Nem 1-2 randi után beeugrani szexkapcsolatokba, hanem esetleg először egy bizalmas jóbaráti kapcsolatot kialakítani amiből alakulhat a többi. Egy számunkra fontos embert (mint egy jóbarát) kevésbe b_szunk át vagy hagyunk cserben.
2021. febr. 11. 07:11
 19/28 anonim ***** válasza:
56%
Mert ennyit néznek ki belőled.
2021. febr. 11. 07:21
 20/28 anonim ***** válasza:
33%
Az egyszerre öntelt és buta nők szoktak így járni. Szegény hülyéje elhiszi ha egyszer kellett egy több szinttel felette lévő alfának egy ürítésre hogy akkor neki az a szintje meg neki az jár állanóra. Bónusz trekként hamar kiélt vénlány lesz és már a korábban lenézett bétáknak se fog kelleni egy ilyen köpőcsésze.
2021. febr. 11. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!