Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenkinek csak szexre kellek?
Most már 3,5 éve próbálkozom a párkereséssel és sajnos folyamatosan ugyan oda jutok vissza: mindenki csak ki akar használni. Nem gondolom, hogy annyira vállalhatatlanul néznék ki, vagy épp egy üresfejű tyúk lennék. Az elmúlt évek alatt bőven lett tapasztalatom e téren és sajnos csakis rosszabbnál rosszabb emlékeim vannak. Olyan sosem volt, hogy valakit az érzéseim, a személyiségem, a lelkem foglalkoztatta volna, mindenki csak egy testnek látott. Volt olyan férfi, aki kapásból megmondta, hogy párkapcsolatra nem kellenék neki, de járjunk össze alkalomadtán, volt olyan, aki fűt-fát ígért és az első randi után felszívódott. Illetve a legfájdalmasabb része az egésznek, hogy 2 "párkapcsolatom" is volt, ahol több hónapon keresztül hazudtak nekem, mert tulajdonképp az egész csak szexkapcsolat volt, hiszen e téren kihasználták, de pl. utcán sosem mutatkozhattunk, mert számukra ez nem egy létező párkapcsolat volt.
Mi lehet a gond? Egyáltalán velem van a gond? Ha igen, miben kéne változnom, hol találnék normális pasikat?
Havonta jön pár ilyen kérdés, de gyakorlatilag felesleges rájuk válaszolni, mert úgyis csak felháborodás lesz az egészből.
Ha valakit csak szexre használnak, annak 2 oka lehet:
1, Csak erre alkalmas. De, tényleg. Jól néz ki az illető, de nincs benne semmi több, ami miatt több időt töltene vele az ember.
2, Az illető egyszerűen mérföldekkel a saját szintje fölött keres. Értelemszerűen, így csak szexre fogják használni.
Na, jöhet a szokásos kiakadás és felháborodás.
Nem tudom, én tinderen ismertem meg a barátnőmet, ő volt kb a harmadik akire ráírtam és azóta is együtt vagyunk.
Ha mindig ilyen férfiaknak fogadod a közeledését akkor nálad lesz valami baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!