Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindenkinek csak szexre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindenkinek csak szexre kellek?

Figyelt kérdés

Most már 3,5 éve próbálkozom a párkereséssel és sajnos folyamatosan ugyan oda jutok vissza: mindenki csak ki akar használni. Nem gondolom, hogy annyira vállalhatatlanul néznék ki, vagy épp egy üresfejű tyúk lennék. Az elmúlt évek alatt bőven lett tapasztalatom e téren és sajnos csakis rosszabbnál rosszabb emlékeim vannak. Olyan sosem volt, hogy valakit az érzéseim, a személyiségem, a lelkem foglalkoztatta volna, mindenki csak egy testnek látott. Volt olyan férfi, aki kapásból megmondta, hogy párkapcsolatra nem kellenék neki, de járjunk össze alkalomadtán, volt olyan, aki fűt-fát ígért és az első randi után felszívódott. Illetve a legfájdalmasabb része az egésznek, hogy 2 "párkapcsolatom" is volt, ahol több hónapon keresztül hazudtak nekem, mert tulajdonképp az egész csak szexkapcsolat volt, hiszen e téren kihasználták, de pl. utcán sosem mutatkozhattunk, mert számukra ez nem egy létező párkapcsolat volt.

Mi lehet a gond? Egyáltalán velem van a gond? Ha igen, miben kéne változnom, hol találnék normális pasikat?

2021. febr. 10. 20:59
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
39%
Velem is ugyanez van kérdező!
2021. febr. 10. 21:10
 2/28 anonim válasza:
23%
Én is hasonló helyzetben vagyok, csak a másik oldalról nézve. Én is pont pár nappal ezelőtt hasonló kérdést tettem fel itt és a sok troll mellett az jött ki, hogy biztos eddig csak nem volt szerencsém. Érdekelne, hogy hogy nézel ki, hogy nem vállaltak fel.. tudnál arcképet küldeni privátban?
2021. febr. 10. 21:15
 3/28 anonim ***** válasza:
81%

Most hol ismerkedsz, illetve mi alapján "választasz"?

Én pont ellenkezőleg járok mióta randizom, mindenki komolyat akart volna, de amikor ismerkedésnél mondtam x randi után, hogy részemről ez nem menne, mind csalódott lett.

Vannak értelmes pasik is, csak kérdés, mi miatt szúrod ki a komolytalanokat?

2021. febr. 10. 21:15
 4/28 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is volt sok ilyen szitum, sajnos azon kívül, hogy tanulsz belőle, hogy hogyan tudod az ilyeneket korn lefülelni, mást nem tudsz tenni. ez róluk szól, hogy ők nem képesek elköteleződni, nem rólad.
2021. febr. 10. 22:09
 5/28 anonim ***** válasza:
51%
Nem vagy kövér?
2021. febr. 10. 22:22
 6/28 A kérdező kommentje:
49 kg vagyok
2021. febr. 10. 22:43
 7/28 anonim ***** válasza:
15%
Utolsó hozzászólás mindent elárul miért nem kellesz nekik komolyra.
2021. febr. 10. 22:54
 8/28 anonim ***** válasza:
76%
7. Csak mert megvédi magát?Sok eszed van, idióta!
2021. febr. 10. 22:56
 9/28 anonim ***** válasza:
95%
A bunkót már törölte onnan...
2021. febr. 10. 23:12
 10/28 anonim ***** válasza:
1%
Valószínűleg veled van a baj, hogy ilyenekbe botlasz. Sportolj, fogyj le,öltözz csinosan, menj fodrászhoz, sminkelj finoman és ne a kapanyél essen ki a szádból mikor azt kinyitod. Ja és ne szinted felett keress fiukát.
2021. febr. 10. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!