Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor értik meg a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor értik meg a nők, hogy kezdeményezni nem gáz?

Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 07:47
1 2 3 4
 21/38 Sunshinedoll ***** válasza:
5%

Nekem ugyan mindegy, ki kezdeményez meg ki nem, nem is hőbörgök rajta, de ne higgyük azt, hogy a mai világban az a progesszivizmus, ha egy nő kezdeményez, főleg Magyarországon. A progresszivizmus nem itt kezdődik. Én nem fogok, mert se szükségem nincs rá se kedvem nincs hozzá. Amelyik pasinak nem tetszem eléggé ahhoz, hogy odajöjjön, az engem nem érdekel. Biztos rossz feminista vagyok, de egy hetero kapcsolatban amúgy is az érzelmi munka nagy része a nőt terheli, ezt azért nem venném a nyakamba, kösz.

Svédországgal meg felesleges összehasonlítgatni magunkat mert egyrészt a svédek nyámnyila népség, egy kezemen meg tudnám számolni, hány érdekes férfivel találkoztam közülük (nulla és egy között van a szám amúgy) másrészt meg ott nem azon megy a vita, hogy vajon egy felnőtt képes-e döntést hozni arról, hogy szeretne-e gyereket vagy nem.

2021. febr. 9. 16:12
 22/38 Sunshinedoll ***** válasza:
felnőtt nő*
2021. febr. 9. 16:12
 23/38 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy az érzelmi munka nagy része a nőt terheli? Ezt fejtsd már ki!
2021. febr. 9. 16:14
 24/38 Sunshinedoll ***** válasza:
0%

Példa érzelmi munkára:

Vadidegenként elvárod tőlem ingyenésbérmentve, hogy a saját szabadidőmet feláldozva kifejtsem neked mi az érzelmi munka és mit jelent az egy heteroszexuális kapcsolatban, ahelyett, hogy rákeresnél az interneten és utána néznél.

2021. febr. 9. 16:24
 25/38 anonim ***** válasza:
57%

Ó, bocsáss meg, nem tudtam, hogy ez is egy újabb ultrafeminista bullshit. Akit érdekel még: [link]

Férfitársaim! Tegye fel a kezét, aki ezt mindet igényli ÉÉÉÉS amennyiben igen (mert nyilván van olyan férfi is, aki szereti, ha a nő főz és szeretne gyereket meg ilyenek), akkor ezt nem kompenzálja mondjuk karrierrel, fizetéssel, wellness hétvégével, stb.?

Én ezen a téren biztos egyedinek számítok, ugyanis pont nem érdekel egyik dolog sem. Gyereket nem akarok, menzás kaján nőttem fel, úgyhogy bármit megeszek, a számlákat meg mindig én fizetem, mert ha másra lenne bízva, akkor jönnének a felszólítók. A névnapok meg a többi meg pont hidegen hagy. Ne egy évben egy nap legyél jófej velem.

2021. febr. 9. 16:37
 26/38 anonim ***** válasza:

Ahogy irtam. A kifogas, meg jaaaaj nem akarom csinalni bruhuhu...

Kivannak akadva, ha mar csak annyirol van szo, hogy kezdemenyezni. Megy a hiszti felnott embereknel, tiszta ovodas szint...

2021. febr. 9. 17:13
 27/38 anonim ***** válasza:

24 miert, penzert vallalnad, te kis prosti:D

szanalmas vagy, keress valami hobbit, vagy nyavajogj tovabb a kis eleteden es keresd a kifogasokat.

2021. febr. 9. 17:14
 28/38 anonim ***** válasza:
9%
Annyira a férfi dolga a kezdeményezés, amennyire a nő köteles mosni, főzni, takarítani, szülni.
2021. febr. 9. 17:15
 29/38 anonim ***** válasza:

Semmi sem kotelezo.

Es nem esik le a kukid, ha neha takaritasz es mosol. Ahogy a lanyoknak nem no meg, ha alkalmankent ketdemenyeznenek es nem csak nyafognanak a jo pasik utan.

2021. febr. 9. 17:18
 30/38 anonim ***** válasza:
#28: Akkor nálam miért nem kezdeményeznek azok a nők, akik nem tudnak se mosni, se főzni, se takarítani és gyereket sem akarnak?
2021. febr. 9. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!