Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor értik meg a nők, hogy kezdeményezni nem gáz?
mikor lesznek mar eleg tokosek a ferfiak ahhoz, hogy ne a noktol varjak a kezdemenyezest?!
en nokent adok jeleket, utalok ra, hogy erdekel az adott ferfi, de az elso lepest tegye meg o. nem azert, mert gaz lenne, ha en tennem meg, hanem mert ez is jol mutatja, ki
mennyire hatarozott es ratermett. ha mar az elejen toketlenkedik es tart tolem, mi lesz kesobb?!
1. Nagyon sok férfi van ma is, aki sértésnek veszi, ha kezdeményeznek nála. És ez alatt most nem azt értem, amikor egyszerűen lepattintják az ember lányát, hanem a fejéhez vágják, hogy milyen banc, meg hogy ennyire hiánya van, meg a "férfiasságát" sérti. Na, ez az egyik ok.
2. Ha egy nő érdeklődik egy férfi iránt, akkor igenis tenni fog lépéseket azért, hogy felhívja magára a figyelmet: biztos, hogy nem úgy fog veled viselkedni, mint a többi férfival vagy nővel. Ha egy nő ezt nem teszi meg veled, akkor az alábbiak a lehetőségek: a, önbizalomhiány, b, várja a sült galambot, c, nem érdekled egyáltalán, d, nem vett észre, a létezésedről sem tud. Azt csak te tudod megmondani, melyik lehet rád az igaz.
3. Igenis vannak nők, akik kezdeményeznek (a párommal is én kezdtem el beszélgetni, meg hívtam el kávézni), maximum te nem érdekled őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!