Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor értik meg a nők, hogy kezdeményezni nem gáz?
Mennek a kifogasok.
Normalis kozeledesnel nem neznek ri..inek.
Amugy szerintem soha. Inkabb szenvednek, hogy nem talal rajuk a szoke herceg, de az ovodas elveikbol nem adnak.
Amugy ritka, de nekem is volt, aki kezdemenyezett, jo erzes volt.
9
Es akkor mi van? A pasit nem utasitjak vissza? Dehogynem es sokszor nagyon megalazo stilusban. Es akkor az lenne a megoldas, hogy ne is akarjon tobbet kezdemenyezni?
Elutasitassal jar a tarskereses. Ott van benne, hogy KERESES, ami nem azt jelenti, hogy az egyik fel erdeklodik, a masik meg csak ugy letezik
Engem nem érdekel, gáz-e vagy nem, egyszerűen csak álprogesszívnek gondolom.
A társadalom bele akarja nevelni a nőkbe, hogy "lehet kezdeményezni nőként is" meg "nő is megkérheti a párja kezét" (nyilván heteroszex. kapcsolatról beszélek), mert ez mennyire modern meg progresszív meg girlpower cuccok s a nők is azt tehetnek, amit csak akarnak woo-whooo, de közben meg mindez csak egy újabb csapda, amivel a nőket rábírják arra, hogy egy heteroszex. kapcsolatban ők vigyék az érzelmi munka nagy részét :)
Sunshinedoll: Semmi ilyenről nincs szó, csak normálisabb, fejlettebb országokban megértették a feminizmus lényegét. Például Svédországban.
Itthon meg ugyanaz a mentalitás megy, mint minden más téren. A "adjon mindent az állam, de csökkentsük az adót is" meg a "legyenek szabadságjogok, de lőjék a Dunába az x és y embereket", meg a "a többieket adóztassák és nekem adják oda" meg az összes többi kettősmércés dolog.
Az egész társadalmi mentalitásunk alapján biztosra vehető volt, hogy mi lesz az eredménye a feminizmusnak. Minden nő és férfi kimazsolázza belőle a számára kedvező dolgokat és azt követeli meg hisztizik érte, a számára kedvezőtlen dolgokon meg hőbörög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!