Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek nehezebb társat találni ha nem szop?
Akkor te se nyald ki...
Nálam az lenne szakító ok, ha nem szophatnám le 🤷♀️
Nem csak vallási okból lehet ellenére az orális szex. Lehet korábbi rossz tapasztalata, lehet egyszerűen undorítónak tartja, hogy a szájába vegye, esetleg rosszul lesz a sperma és/vagy előváladék ízétől/állagától.
Hála az égnek nem kötelező semmi a szexben. Mondom ezt úgy, hogy nekem nem jelent gondot, sőt olykor kifejezetten igénylem, hogy csak én "dolgozzak". Ettől függetlenül teljesen meg tudom érteni azt, akinek ez nem okoz örömet. Sok más szexuális dologgal szemben nekem is van ellenérzésem pl a korábban említett anál. Pedig sokan szeretik és akár napi szinten gyakorolják.
Majd talál olyat, akinek ez nem gond, te meg keresel olyat aki bekapja. Szerintem nem szabadna, hogy ez ekkora dráma legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!