Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek nehezebb társat találni ha nem szop?
Figyelt kérdés
Pont egy ilyen nőbe futottam.2021. febr. 8. 20:17
3/35 anonim válasza:
Igen, ez alap. Meg a golyónyalogatás.
4/35 anonim válasza:
A szopás elvárt, de nyalni az már luxus.
Privik...3....2...1
5/35 anonim válasza:
Igen. Ez ma már a hétköznapi szexualitás része.
7/35 A kérdező kommentje:
A golyómat nem várom el hogy nyalja de hogy ne szopjon le.Ebből nem lesz kapcsolat.Én pl kinyalnám és azt mondja én csinálhatom neki de ő nem akarja nekem .Rá is kérdeztem erre azt mondta ő ilyen.Szóval nem jött be 4 es pont forditva van.
2021. febr. 8. 20:26
8/35 anonim válasza:
Korotok? Jól nézel ki vagy el vagy hízva?
9/35 A kérdező kommentje:
Nem ettől függ.Vallásos a csaj vagy mi.De nem gyakorolja.Lehet ilyen berögzülések vannak neki hogy a farok gyereknemzésre van nem szájjal közösülésre.
2021. febr. 8. 20:29
10/35 anonim válasza:
De ha nem akar szopni, miert nem dobod ki, azt keresel rendes csajt? Oral - anal, egyutt dukal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!