Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismertétek meg a párotok ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismertétek meg a párotok ?

Figyelt kérdés
És mennyi idő után jöttetek össze ? Nagyon tanácstalan vagyok,egy összejövetelen ismertem meg egy lányt,aki olyan jeleket küldött felém amiből az jött le vevő lenne rám,Később kiderült tévedtem,azóta se tudom őt elfelejteni,főleg hogy 7 hónapja szakítottam az exemmel két év után,mert megcsalt.Viszont úgy érzem hogy magány meg kezd emészteni és azért keresem társam ennyire görcsösen.Szerelem témában amúgy se volt sok sikerem,mert ha megismertem egy hozzám való lányt az mindig messze lakott nagyon és mindig az volt hogy én mondtam hogy ne jöjjünk össze mert szerintem 300-200 km az sok.Nem tudom mit tegyek mert mindig azon jár az agyam hogy egy rendes lányt találjak,de tudom káros ha állandóan ezen gondolkodom főleg hogy előrébb se leszek vele.
2021. febr. 8. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Mi a munkahelyen találkoztunk, két évig kerülgettük egymást, mire összejöttünk :)
2021. febr. 8. 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Egy külföldi rendezvényen. Fél évig ment a nyüglődés, hogy összejöjjünk-e, mert mindketten akartuk, de más országokban éltünk, és nekem még Magyarországon be kellett fejeznem az egyetemet, ez a szüleim feltétele volt, és természetesen én is szerettem volna. Aztán úgy döntöttünk, oké, próbáljuk meg. Évekig ingázás a két ország között ,rengeteg energia és anyagi ráfordítás volt benne, de ma már együtt élünk, házasokként.
2021. febr. 8. 15:33
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Tinderen
2021. febr. 8. 15:43
 4/8 anonim ***** válasza:
55%

Fősulin, férfiasan SZEMÉLYESEN a folyosón kertelés nélkül odamentem hozzá, majd mondtam neki hogy suli után beszélgetni szeretnék vele. Ez annyira letaglózta hogy igent mondott. Ezután találkoztunk, majd jól lehordott mindennek, nagyképűnek, önteltnek, és hogy hogyan volt bátorságom őt leszóllítani! :D Én kérdeztem hogy ennyi volt? Kibeszélte magából amit akart? Azt válaszolta hogy igen. Én meg meghívtam őt egy fagyira. Ekkor kikerekedett a szeme, hogy ezek után én még meg akarom hívni őt? Mondtam persze, én nem viccelek, meg akarlak ismerni. Eljött... Azóta már réges régen a feleségem, van egy gyönyörű nagylányunk. Azóta elmondtam neki, hogy amikor először megláttam, tudtam hogy ő lesz a feleségem, lehet hogy ezért is voltam olyan határozott! :)

Hajrá srácok, lehet hogy ez a megoldás... ;)

2021. febr. 8. 15:52
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Közös barátaink voltak a férjemmel és csapatként elmentünk egy kirándulásra. Már az első pillanatban megtetszett, de a nap végére tudtam, hogy Ő kell nekem és egy életre. Nem vagyok pirulós, de a beszólásai miatt pár óra alatt 3x voltam olyan piros mint a paradicsom😂 Szemtelen volt, vicces és kedves, azonnal levett a lábamról.

Hál istennek neki is nagyon tetszettem és belém szeretett.

Augusztusban ünnepeljük a 25. évfordulónkat, 3 gyerekünk van es a mai napig szeretjük es tiszteljük egymást 🙂

2021. febr. 8. 16:35
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

"Fősulin, férfiasan SZEMÉLYESEN a folyosón kertelés nélkül odamentem hozzá"

Ez ná,am úgy nézne ki, hogy a csaj a lehető leghangosabban kiröhög és az egész suli előtt porig aláz, beéget úgy, hogy utána többet az épület közelébe sem lenne kedvem menni.

Meg nem tom, de engem csak a külső alapján, ismeretlenül soha nem tudott érdekelni egy nő sem. Lehet (sőt biztos) velem van a baj. Ergo idegenhez, ismeretlenül nem tudnék csak úgy odamenni, nem éreznék erre késztetést.

2021. febr. 8. 20:00
 7/8 anonim ***** válasza:
19%
Én munkahelyen ismertem meg a férjemet. Olyan 8 hónap után jöttünk össze. Unokatesóm egy barátnôje esküvôjén ismerte meg a késôbbi férjét (aki a vôlegény barátja volt). Öcsém társkeresôn ismerte meg a barátnôjét, azóta már ôk is összeházasodtak. De középiskolai évfolyamtársaim és egyetemi évfolyamtársaim között is több házasság született.
2021. febr. 9. 03:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Szakmai konferencián.
2021. febr. 9. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!