Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnek, hogy tobb match-em legyen?

Figyelt kérdés

Online tarskeresesi problemaim akadtak...

Barmennyire is igyekszem, egy nap csak 15-20 match-em van :(

Kivalo minosegu fenykepeket toltok fel, az igaz hogy a bio-ba nem irok semmit, de hat ennyire fontos lenne? Lehetseges hogy emiatt vagyok ennyire sikertelen?

Na meg ugye elegge megszurom kit huzok jobbra, de akkor is, ez a napi 15-20 match eleggel elszomorito.

Tippek a tobb match-hez?

Trollok kimelyenek ha lehet!

2021. febr. 7. 19:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
75%
Mi a tök jó ezekben a kamukérdésekben, most őszintén? Ráadásul felnőtt párkapcsolat témában. Elmúltál már 18?
2021. febr. 10. 09:59
 12/30 anonim ***** válasza:
Ez mese habbal. Ilyen képet bárki tud szerkeszteni. Nekem többször volt már, hogy olyan szerencsés időszakot fogtam ki, hogy az első 2 nap alatt lett 30 matchem, de sosem fordult elő, hogy valaki elhordott volna mindennek, ha nem írok. Olyan volt, hogy a nő kezdeményezett, de azt normálisan tette.
2021. febr. 10. 10:19
 13/30 VincentLaw ***** válasza:

Azért gondolják sokan kamunak a kérdést (köztük én is), mert nagyon nem jellemző, ha pasi vagy, hogy ennyi mathced legyen, ráadásul egy nap. Én örülök, ha 1 hónapban van 1-2 matchem, igaz, azokkal sem jut sehova a sztori.

Kicsit hasonlít nekem ez a kérdés a Berki jelenségre (nem a sportoló), aki a proli hülyeségeivel kúrja fel időről időre a társadalom ingereit. Ez is valami hasonló, csak kicsiben, csak itt a gyk pasi közönségét triggelerik ezzel.

2021. febr. 10. 11:31
 14/30 anonim ***** válasza:

"egy nap csak 15-20 match-em"

Nekem jó ha évente van annyi XDDD Bár valamiért kételkedem a kérdező szavahihetőségében. Inkább csak egy provokatív troll kérdés semmi több. Ha netán tényleg igaz lenne amit nem igazán hiszek el akkor is nagy marhaság az egész. Mivel tökre felesleges matchelni annyi emberrel közbe meg tizedével sem tudsz érdemben beszélgetni.

2021. febr. 10. 15:48
 15/30 A kérdező kommentje:

Troll vagyok, szerkesztett kep, az oldal operatoraival chatelek....LOL

Jol van akkor sracok, legyen igy :D

Csak hogy tovabb fokozzam a dolgokat...170cm vagyok (az eggyetlen dolog amit beirtam a bio-ba)es kopaszodom ;)

Viszont a testem meg az arcom "top-tier"

Tenyleg azt hittem hogy a napi 15-20 match keves, de ugy tunik hogy nagyon nem...amugy lassan egy hete vagyok fent, meg mindig megvan a napi 15-17 match :D

2021. febr. 10. 21:43
 16/30 anonim ***** válasza:
Én youtube feliratkozók szerzésére használom a tindert. Másra nem jó.
2021. febr. 10. 21:54
 17/30 anonim ***** válasza:

Kérdező, én megélhetési incel vagyok, a Webminute kft egészíti ki a fogyatékossági támogatásomat, hogy a beteg nagymamám rokkantnyugdíjával együtt meglegyen a rezsire és a csontlevesre és eddig már 3 playmate is és 2 sugar mommy is összejött a Tindertől. Igazából a 2 sugar mommynak köszönhetem a 3 playmatet, mert általuk tudtam szelfizni a sivatagban meg a havas hegycsúcsokon meg a Bahamákon.

Bár átlag, duci lányoktól a mai napig megkapom, hogy rothad a lelkem és szűzen fogok megdögleni meg a Pokol tüzén elégni, de a vékony lányok imádják velem a szexet.

2021. febr. 11. 02:18
 18/30 anonim ***** válasza:
"top tier" - incel duma
2021. febr. 11. 10:48
 19/30 anonim ***** válasza:

"tenyleg azt hittem hogy a napi 15-20 match keves"

De most komolyan még ha netán igaz is amit mondasz amit k*rvára nem hiszek el akkor is minek annyi match???? Mit csinálsz ennyi emberrel??? XD

Még ha napi 15 van akkor is az 15*365=5475 ember... XD Esetleg ilyen influencer élethez tudom még elképzelni a dolgot. Vagy ha valahova követőket gyűjt az ember. De hogy normális ismerkedéshez tuti nem jó az is fix :D

Abból a több mint 5000+ emberből mennyivel fogsz érdemben beszélgetni vagy nehogy isten találkozni??? Pffff.... Ez az egész kérdés több helyen is vérzik mindegy milyen szemszögből nézem...

2021. febr. 11. 13:30
 20/30 A kérdező kommentje:

Valoban? sokat hasznaljatok? :D

Egyebkent meg:

[link]

[link]

Kerj meg valalit hogy segitsen, szinte biztos hogy nem ertesz angolul :D :D :D

Mibol gondolod hogy egy evig folyamatosan naponta ennyi lesz?

Az algoritmus aszerint rangsorol egy profilt hogy mennyien huzzak jobbra, ha ez a szam magas ugy az adott profilt az elsok kozott dobja fel az uj felhasznalok szamara...Sokaknak ezert nincs match egy ido utan...amint regisztralsz jobbra huz monjuk 5 no, 100 meg balra, igy a profilod megy a sulyesztobe, neha neha meg akad egy egy match, hasonlo "leertekelt" noi profillal...

2021. febr. 11. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!