Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tehetném jóvá, hogy ne legyen féltékeny?
Először is, miért más csajával szórakozol a bulin? Nem a barátnőddel kellene foglalkoznod?
Nekem is vannak fiú barátaim, de még egyszersem fordult meg a fejemben, hogy beleüljek viccből az egyik ölébe. Nem is értem, hogy ezt miért hagytad...gondolom bejön a csaj. Sajnálom szegény barátnődet.
Én csak azt csodálom hogy a barátod nem szakította meg a kapcsolatot veled, a barátnőjével meg pláne...
Ha én lennék a barátnőd ezt nemigazán tudnád jóvá tenni, s ha nem szakítanék is, csak azzal a feltétellel hogy azt a ribit messze kerüld el.
1. más csajt NEM ültetek az ölembe, ha van barátnőm
2. ezek után csodálkozom, hogy a barátod nem verte be az képed, mert megérdemelnéd
3. ha engem ültetnél az öledbe, meg emelgetnél, én törném el az orrod
De keress önigazolást, szánalmas idióta vagy, a csajod meg hüle, amiért veled van.
A többiek jól leírták a helyzetet. De ha már...
Azzal hogy a haverod megy pl hozzátok! Nem te mész oda. Tudod én mit gondolok erről? Hogy a csaj neked nyilván tetszik és ezt a kedvesed is tudja most már és jó hogy nem akarja ezek után, hogy ott legyetek 3asban esetleg kettesben... Örülj hogy nem vágott ki téged! Ennyit sem vagy képes most megtenni azok után a kedvéért, hogy megenyhüljön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!