Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találni manapság 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találni manapság 25 év körüli szingli nőt?

Figyelt kérdés
Szeretnék már végre 1 év után újra komoly kapcsolatot, de képtelenség egyedülálló nőkkel találkozni. Neten akikkel beszéltem azzal nem tudom magam elképzelni hosszú távon vagy messze van. Tényleg majdnem minden nőnek ilyen korra van valakije? Sajnos ismerkedésre neten kívül semmi ötletem nincs a jelenlegi helyzetben, főleg így, hogy még téli is van. Hol lehetne mégis szingli csajokkal ismerkedni?
2021. febr. 7. 19:45
1 2
 11/20 VincentLaw ***** válasza:
58%

Én már kicsit több mint 4 éve vagyok ugyan ebben a cipőben, egyszerűen 20-25 év közötti nőt lehetetlen összeszedni. Már a beszélgetésig is alig lehet eljutni velük.

Amiket leírtál, azok rám nem igazak, leszámítva a gamer részt, de azt sem egész nap. Sőt még barátaim is vannak, akikkel el szoktunk menni (most leginkább csak egymáshoz) társasági életet élni. Mégis egyedül vagyok.

2021. febr. 8. 10:22
 12/20 anonim ***** válasza:
76%
#10: Na látod, ha viszont a férfiak hasonló tapasztalatot adnak elő a nők érdektelenségével kapcsolatban, akkor rögtön az a "magyarázat", hogy biztosan a férfi nem elég érdekes, és kikiáltják a férfit incelnek és nőgyűlölőnek, mert le merte írni a véleményét.
2021. febr. 8. 10:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
#11: Sajnos az idősebbekkel sem sokkal jobb a helyzet. Mondjuk én mindig is egyedül voltam, de már egyre jobban unom ezt a sikertelenséget, hogy akármit csinálok, akárhogyan és akármivel próbálkozom, mindig ugyanaz a nagy nulla a vége. Akármennyit teszek bele egy ismerkedésbe, mindig kevés/rossz vagyok. Belefáradtam ebbe az egészbe, semminek sem látom értelmét. Az ismerkedés csak csupa stressz és idő-/energiapazarlás, amire egyre kevésbé van szükségem, úgy érzem.
2021. febr. 8. 10:37
 14/20 VincentLaw ***** válasza:
58%

Korábban ezt én is megfigyeltem magamon, hogy hiába fektetek bele időt és energiát (rosszabb esetben pénzt is), pozitív visszacsatolás nem igen volt. Erre szokott az a sablon jönni, hogy túl rástresszelsz a dologra, és ez látszik rajtad, és ezt kiszűrik a lányok.

Hát mostanába nem is igen érdekel ez a társkeresősdi, és kevesebbet is fektetek bele. Hát én nem vettem észre, hogy így, kiegyensújozottabban több találka/ismerkedés lenne az életemben :D

2021. febr. 8. 10:44
 15/20 anonim ***** válasza:
76%
#14: Ez így igaz. Ha nem görcsöltem rá, de próbáltam megismerkedni egy-egy utamba kerülő nővel, akkor sem lett belőle semmi, szóval nem vonzottam be több pozitívumot. Van, akinek összejön ez az egész, és van, akinek nem.
2021. febr. 8. 11:35
 16/20 anonim ***** válasza:
52%

10 vagyok.

Nem mondom, hogy én különleges vagyok, de a korombeli lányoknál azt veszem észre (kezdve a barátaimmal, ismerőseimmel, de bárki akivel beszélgetek ezt bizonyítja), hogy a lányok nem akarnak tenni semmiért. Jön egy pasi, ha jól néz ki akkor jöhet, ha nem akkor meg fusson utánam, de elkapni sosem fog, hozzáteszem, ha jó pali, akkor sem nagyon akarnak energiát fektetni a kapcsolatban, csak a szoli, a pilla, a köröm érdekli őket, de nektek meg az ilyen csajok kellenek, egy átlagosabb lány szóba sem jöhet..

Nekem is van körmöm, néha pillám, de ezentúl értelmesen is el tudok beszélgetni egy másik emberrel. Sajnos itt is azt látom, hogy ramirnak rengetegen, van aki annyit, hogy szia, vagy szia hogy vagy és ha válaszolok utána már nem tudnak miről írni, pedig velem aztán tényleg bármiről lehet beszélni.. egy sziara visszairtam, hogy szia, csavoka ilyet ír : ennyi?? Hat öcsém, te is ennyit írtál, majd töröm magam, hogy végre p*nat kapj?

Mindkét oldalon vannak ilyenek elismerem, lányokból is bőven, de mivel én nő vagyok, én a férfiak részéről látom ezt és borzasztó, mennyien vannak, akik nemhogy nem tudnak leszolitani egy lányt, meg arc nélkül sem tudnak írásban kommunikálni. És ez szinten a 20-30 éves kategória..

2021. febr. 8. 12:22
 17/20 VincentLaw ***** válasza:
Számomra egy átlagos lány teljesen megfelelne. Viszont amit megfigyeltem, a srácok és a lányok szótárában ez a szó saját definíciója szerint nem egyezik meg.
2021. febr. 8. 12:42
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#16: Nem igaz, hogy az átlagos lányok nem kellenek. Ha tudnád, hány olyan nővel beszéltem már itt is, akik tele voltak mindenféle problémával, meg sokakkal tapasztaltam, hogy csak én próbáltam fenntartani a beszélgetést, mert nekik még a visszakérdezés sem ment. Legutóbb egy olyan 30-as nővel beszéltem, aki nem volt világszépe, azt sem tudta, hogy mit kezdjen magával, nem volt semmilyen jövőképe, hogy milyen munkát végezne szívesen, de elfogadtam volna őt így is. Viszont ez is bukta lett. Ha itt írtam valakinek, mindig normálisan írtam, nem farokképpel indítottam, igyekeztem előrébb vinni a beszélgetést. Ehhez képest a nők nagy része vagy nem tudott kommunikálni, vagy egy idő után a normálisabbja is lelépett, mindenféle ok nélkül. Társkeresőkön is átlagos lányokat jelöltem meg, illetve nekik írtam, nulla eredménnyel. Nekem nem kellenek műnők, esélyem sem lenne náluk, de amint látom, az átlagos lányok nagy része is csak felfelé kapar, és Mr. Perfectre áhítozik.
2021. febr. 8. 13:04
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
#17: Ez igaz. Rengeteg nő van, aki azt hangoztatja, hogy neki elég egy átlagos férfi, viszont amikor képbe jön nekik egy ilyen, akkor érdekes módon sorozatban kiszórják az illetőt, valamilyen mondvacsinált indokkal. Vagy még annyi sem, egyszerűen csak barátzónázzák. Átlagos férfiként én is sok átlagos nőnél kezdeményeztem, de már évek óta még csak egy randiig sem jutok el, akikkel meg korábban randiztam, azok között néhány klinikai eset is volt.
2021. febr. 8. 13:58
 20/20 anonim ***** válasza:
24 évesen sosem volt senkim. Én nyilván belátom, hogy bennem is van hiba, mert ennyi idősen már jóval korábban ki kellett volna alakulnia az igénynek, hogy "csakazértis" találni kell valakit, és tenni is ezért. Legalábbis barátnőim egyértelműen megtettek ezért mindent, éltek ezerrel a hobbijaiknak, amik nem olyan introvertált hobbik, mint hogy én szeretek rajzolni. Aki ilyen típus és nem látja be időben, hogy így bizony nem lesz senkije, az tényleg egyedül marad. Alapképzésen ismerkedtem neten, de kudarcba fulladtak ezek, pedig egy valakivel hónapokig dumáltunk mire kinyögte, hogy amúgy nem szingli... XD Pesten nagyon sok lehetőség van amúgy, Pécsen egyáltalán nem tapasztaltam ezt, legalábbis olyan rendezvények, programok nincsenek, amikre én is szívesen elmentem volna, plusz BTK-n tanultam. Akkor most toporzékoljak, mert nem találtam fel magam? Mesterképzésen dolgoznom kellett, gondolni se tudtam arra, hogy felszedjek valakit, mikor örültem az alvásnak egyáltalán, hobbimra se volt időm. Most meg Covid van. Pedig időm és pénzem is lenne is elmenni néhány szofisztikáltabb programra, mert a bulizás nem az én világom volt, de hát ez most nem az a világ. Errefelé amúgy nagyon sok korombeli nő ismerősöm szingli (harmincasok is sajnos), és mind egyetértünk abban, hogy introvertált, diplomás nőknek nem túl jó ismerkedési terep Pécs városa, nyilván aki mindenre nyitott annak sokkal könnyebb.
2021. febr. 11. 20:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!