Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találni manapság 25 év körüli szingli nőt?
Én már kicsit több mint 4 éve vagyok ugyan ebben a cipőben, egyszerűen 20-25 év közötti nőt lehetetlen összeszedni. Már a beszélgetésig is alig lehet eljutni velük.
Amiket leírtál, azok rám nem igazak, leszámítva a gamer részt, de azt sem egész nap. Sőt még barátaim is vannak, akikkel el szoktunk menni (most leginkább csak egymáshoz) társasági életet élni. Mégis egyedül vagyok.
Korábban ezt én is megfigyeltem magamon, hogy hiába fektetek bele időt és energiát (rosszabb esetben pénzt is), pozitív visszacsatolás nem igen volt. Erre szokott az a sablon jönni, hogy túl rástresszelsz a dologra, és ez látszik rajtad, és ezt kiszűrik a lányok.
Hát mostanába nem is igen érdekel ez a társkeresősdi, és kevesebbet is fektetek bele. Hát én nem vettem észre, hogy így, kiegyensújozottabban több találka/ismerkedés lenne az életemben :D
10 vagyok.
Nem mondom, hogy én különleges vagyok, de a korombeli lányoknál azt veszem észre (kezdve a barátaimmal, ismerőseimmel, de bárki akivel beszélgetek ezt bizonyítja), hogy a lányok nem akarnak tenni semmiért. Jön egy pasi, ha jól néz ki akkor jöhet, ha nem akkor meg fusson utánam, de elkapni sosem fog, hozzáteszem, ha jó pali, akkor sem nagyon akarnak energiát fektetni a kapcsolatban, csak a szoli, a pilla, a köröm érdekli őket, de nektek meg az ilyen csajok kellenek, egy átlagosabb lány szóba sem jöhet..
Nekem is van körmöm, néha pillám, de ezentúl értelmesen is el tudok beszélgetni egy másik emberrel. Sajnos itt is azt látom, hogy ramirnak rengetegen, van aki annyit, hogy szia, vagy szia hogy vagy és ha válaszolok utána már nem tudnak miről írni, pedig velem aztán tényleg bármiről lehet beszélni.. egy sziara visszairtam, hogy szia, csavoka ilyet ír : ennyi?? Hat öcsém, te is ennyit írtál, majd töröm magam, hogy végre p*nat kapj?
Mindkét oldalon vannak ilyenek elismerem, lányokból is bőven, de mivel én nő vagyok, én a férfiak részéről látom ezt és borzasztó, mennyien vannak, akik nemhogy nem tudnak leszolitani egy lányt, meg arc nélkül sem tudnak írásban kommunikálni. És ez szinten a 20-30 éves kategória..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!