Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ezzel mi a gond lányok/nők?
Ismerkedsz a pasival.
Nálad vár, amíg te dolgozol. Kapott kulcsot.
Mire hazaérsz, ki van takarítva, elmosogatva, a hűtő teli, kaja a gázon, csak melegítened kell.
Majd a későbbiekben apró dolgok. Pl.: kocsiban új akksi, a csap nem csöpög, kutya megnyíratva, lekörmölve, bűzmirigyezve.
Na ezzel mi a fene bajotok van? Miért baj, hogy a férfi önálló, és segít, kérés nélkül? Miért baj az, hogy megold ilyen dolgokat neked/helyetted?
De sok a nyomorék itt. És mind fel van pontozva. Hihetetlen.
Én is ilyen vagyok mint te. Apróságoktól egész a nagy dolgokig mindenben segítek kérés nélkül amennyire tudok. Esdig mindenki odáig volt ezért. Szerintem alap.
Nekem volt ilyen pasim. Elég hamar összeköltöztünk, és hozta ezt a szintet (miközben ő is dolgozott).
Aztán cserébe kiderült, hogy egy nárcisztikus pöcs:(
Nem tudok elképzelni ilyen szitut, de eléggé kiakadnék, hogy valaki turkál a cuccaim között. Mármint senkire nem tartozik a koszos bugyim, a vibrim, a lejárt tej a hűtőben, vagy pláne a háziállatom bűzmirigye(?) Majd akkor segítsen ha együtt élünk.
De szerintem kamu, ki az a hülye aki első randin kulcsot ad bárkinek is? Még a bredpittnek sem adnék, de még a dzsonideppnek sem.
No most, akinek én kulcsot adok, azzal már nem "ismerkedem", hanem komoly kapcsolatom van és ebbe az is beletartozik, hogy képesek vagyunk kommunikálni és megbeszélni ezeket a dolgokat, hogy ki mit csinál és miben segít.
Jól esik a segítség, de miért nem lehet előtte beszélgetni és megkérdezni, hogy "Látom, hogy későn érsz haza. Elvigyem most én Fifikét bűzmirigy-nyomásra?"
Ennyi. Egy gyors kérdés, és máris egészen más a történet szájíze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!