Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Na ezzel mi a gond lányok/nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ezzel mi a gond lányok/nők?

Figyelt kérdés

Ismerkedsz a pasival.

Nálad vár, amíg te dolgozol. Kapott kulcsot.

Mire hazaérsz, ki van takarítva, elmosogatva, a hűtő teli, kaja a gázon, csak melegítened kell.

Majd a későbbiekben apró dolgok. Pl.: kocsiban új akksi, a csap nem csöpög, kutya megnyíratva, lekörmölve, bűzmirigyezve.

Na ezzel mi a fene bajotok van? Miért baj, hogy a férfi önálló, és segít, kérés nélkül? Miért baj az, hogy megold ilyen dolgokat neked/helyetted?

2021. febr. 6. 18:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
22%

De sok a nyomorék itt. És mind fel van pontozva. Hihetetlen.

Én is ilyen vagyok mint te. Apróságoktól egész a nagy dolgokig mindenben segítek kérés nélkül amennyire tudok. Esdig mindenki odáig volt ezért. Szerintem alap.

2021. febr. 7. 07:33
 22/25 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom, ennyire ráersz, munlanélküli vagy?
2021. febr. 7. 09:23
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen pasim. Elég hamar összeköltöztünk, és hozta ezt a szintet (miközben ő is dolgozott).

Aztán cserébe kiderült, hogy egy nárcisztikus pöcs:(

2021. febr. 7. 10:58
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem tudok elképzelni ilyen szitut, de eléggé kiakadnék, hogy valaki turkál a cuccaim között. Mármint senkire nem tartozik a koszos bugyim, a vibrim, a lejárt tej a hűtőben, vagy pláne a háziállatom bűzmirigye(?) Majd akkor segítsen ha együtt élünk.

De szerintem kamu, ki az a hülye aki első randin kulcsot ad bárkinek is? Még a bredpittnek sem adnék, de még a dzsonideppnek sem.

2021. febr. 7. 17:17
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

No most, akinek én kulcsot adok, azzal már nem "ismerkedem", hanem komoly kapcsolatom van és ebbe az is beletartozik, hogy képesek vagyunk kommunikálni és megbeszélni ezeket a dolgokat, hogy ki mit csinál és miben segít.

Jól esik a segítség, de miért nem lehet előtte beszélgetni és megkérdezni, hogy "Látom, hogy későn érsz haza. Elvigyem most én Fifikét bűzmirigy-nyomásra?"

Ennyi. Egy gyors kérdés, és máris egészen más a történet szájíze.

2021. febr. 8. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!