Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, szerintetek mi a gond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek mi a gond velem? (hosszú)

Figyelt kérdés

28 éves férfi vagyok. Szeretnék normális párkapcsolatot, de nem tudom hol találhatnék párt. Szerintetek min kellene változtatnom az alábbiak alapján?

Más lányok és/vagy exek szerint:

- Sportolok, izmos vagyok

- Jól öltözött vagyok

- Adok a higiéniára (igen, ezt sajnos le kell írni)

- Egyenlő félként kezelem a nőt (pl. nincs olyan, hogy női munka stb.)

- Intelligens és tájékozott vagyok

- Céltudatos vagyok

- Az ágyban sincs velem gond

- Néha nem értem az érzéseiket adott helyzetekben, mindent túl könnyen veszek.

Magamról:

- Budapesti vagyok. Szeretek olvasni, kirándulni a természetben, kutyákkal lenni, sportolni. Jó munkám van, jó fizetéssel.

- Önellátó vagyok érettségi óta.

- Van diplomám és még + ezer más papírom meg tanfolyamom, de ezt csak kérdésre hozom fel.

- Tudok kommunikálni lányokkal, ezzel nincs gondom.

- Nem bírom a hömpölygő, siető tömeget. Ha plázában kell vásárolnom, max 1-2 óráig bírom a sok embert, fényt, zajt. Ha lehet, nem mászkálok a körúton belül csúcsidőben.

- Érdekel az egészségem. Nem csak az egészséges étkezés meg a káros szenvedélyek elkerülése, hanem itthon pl. csak a vendégnek tartok tusfürdőt, én bioszappant használok stb.

Szóval amatőr szinten környezet- és egészségtudatos vagyok. :)

- Imádom az állatokat

Szerintem hibáim:

- Nincs autóm, nincs saját házam. (szeretnék, de nem akarom lekötni magam egy helyhez, ameddig nincs kivel)

- Magamtól nem vagyok utazós. Bárhová szívesen elmegyek, de magamtól eszembe sem jut elutazni külföldre. Eddig bárhol voltam, oda hívtak.

- Nagyon rossz a családi hátterem. Nem tudom bemutatni a barátnőimet, mert rossz körülmények közül jöttem. Emiatt nálunk nincsenek ünnepek, összejárások. Sosem voltak. Ha elhív a párom magukhoz, általában némán ülök és hallgatok, mert fura a helyzet.

- Szerintem nem vagyok helyes

Kapcsolatok:

- Volt egy 4 éves kapcsolatom, illetve elég sok néhány hónapos.

- Az egyik párom a pénz miatt (új munkahely az ország másik felén), a másik részegen csókolózott valakivel, előző azért mert a baráti köre nem fogadta el, hogy "irodista" vagyok. Volt aki azért szakított, mert a cicáját nem hozhatta el hozzám és így nem tudtunk nálam találkozni soha.

- Legutolsó párom azzal a szöveggel szakított, hogy "annyira jó vagyok, hogy azt érzi nem tud nekem adni semmit"...ez egyáltalán mit jelent? Akkor összetörtem, mert imádtam őt. :S

Lassan 30 vagyok és nem találom a másik felem. Már megcsömörlöttem a párkapcsolatoktól. Ráadásul kezdem egyre jobban azt látni körülöttem, hogy mindenki érdekből (pénz), függőségből (jajj, a hitel meg a gyerek) van a másik mellett. A nők többségével kutyaként kell bánni, mert azt szeretik és játszmáznak. Én meg normális kapcsolatot szeretnék, nem egy hullámvasutat.

Van valami tanácsadó cég, ahol lányokkal lehet beszélgetni és akár kamurandizni, hogy utána segítsenek tanáccsal?

2019. nov. 1. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
nem vagy jóképű, nincs saját hitelmentes házad- ez mind mind kizáró ok 100 per 99 nőnél
2019. nov. 1. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Rágörcsölsz. Ne ekörül forogjon az életed. Érződik rajtad, hogy nagyon vágysz rá, de ez a nag akarás szerintem ellened dolgozik.

Amúgy meg ne aggódj, nálad rosszabbak is találnak párt. Itt vagyok pl én. :P

2019. nov. 1. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

Túlizgulod. Úristen, ilyen hosszú irományt. Szanaszét elemezted itt magadat, gondolom amúgy is ezen kattogsz 0-24, ez irritáló és szomorú.

Gondolom a lányoknak is mindig minden szart megmagyarázol és analizálsz de erre mi nem vagyunk kíváncsiak. Továbbá annyira ronda nem lehetsz ha voltak kapcsolataid, vagyis a probléma több mint valószínű, hogy az attitűdöd. Te az a fajta pasi vagy (gondolom) akivel leülök beszélgetni és 10 perc után már azon siránkozol hogy nem szeretnek a lányok, nincs rendes családod, megnyomorodott lélekkel nőttél fel és még a szeretett kiskutyád is elpusztult amikor kilátástalan volt az életed nekem meg ott kéne ülnöm és veregetni a vállad miközben sajnállak...

Ez senkinek nem jön be! Nem egy önsajnáltató, a végletekig magában hibákat kutató ember kell egy nőnek sem hanem egy férfi! Ha már kitörtél a szar családi háttérből és eljutottál a diplomáig stb akkor kapd már össze magadat is! A rigolyáidat meg küzdd le valahogy mint ez a 2 óránál többet nem shoppingolsz mert a rugalmatlanság is eszméletlenül fárasztó! Ráérsz ezekkel idősemberkorodig. Aki magát sem képes rendbeszedni attól, hogy várjam el, hogy majd egy kapcsolatot rendben tart? Sehogy, ezért nem kellesz a lányoknak barátom, sorry not sorry.

2019. nov. 1. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Ennyibol nekem is az jon le, hogy nem elvezed az eletet. Boldog vagy te egyaltalan? Vagy egy parkapcsolattol varod, hogy boldog legyel?

Amugy boldogsagon pl olyat ertek, hogy reggel mosolyogva mesz munkaba, mert szepen sut a nap. Nem kell hozza igazi indok, hogy jol erezd magad a borodben. Ez ugy nez ki, hogy nincs meg.

A tobbi az nem gaz. Egy normalis lany meg orulni is fog neki, hogy nincs hazad, mert legalabb ketten egyutt epithetitek fel az eleteteket. Ami sokkal jobb szerintem.

2019. nov. 1. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem sugallsz biztonságérzeted, biztonságot magadról.

Hogy nem árasztasz azt.

Hogy pl nemtom, valaki esetleg azt keresi, hogy mennyire látja rajtad, hogy "meg tudnád védeni a családot",

meg ilyesmik,de én ezt nem tudom.

2019. nov. 2. 13:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogy meg tudd védeni a családot, vagy a npt, az anyagi biztonságot jelent.
2019. nov. 2. 14:28
 7/7 A kérdező kommentje:

"Amugy boldogsagon pl olyat ertek, hogy reggel mosolyogva mesz munkaba, mert szepen sut a nap. Nem kell hozza igazi indok, hogy jol erezd magad a borodben. Ez ugy nez ki, hogy nincs meg.

"

Nem egy párkapcsolattól várom a boldogságot, de tény, hogy nem igazán tudok lelkesedni semmiért.

2019. nov. 2. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!