Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a mítosz miért él?

Figyelt kérdés

Hogy a pasinak meg kell harcolni a nőért. Mi ez a baromság, hogy egy egyszerű "nem" után is udvarolni kell a srácnak, meg nem feladni, hanem "bevenni a várat", mert az milyen jó kis vadászat? Hát de mos komolyan, ha egy nő elutasít, akkor én már később nem fogok neki tetszeni, max akkor, ha "nincs ló, jó a szamár" effektus történt. Nem értem, hogy miért kell meghunyászkodni, meg behódolni a nőnek...

F

2021. febr. 3. 21:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Utolso. En megtettem, de ugy h a no nem utasitott uhymond el.ll. Adta alám a lovat, kuldtem neki szerelmes levelet, akkor megkoszonte, ha kukdtem neki ajandekot akkor elfogadta. Aztan elment a rendorsegre es feljelentett. Amikor ezt megtette akkor az ajandekokat visszakuldte, h ne legyen ra terhelo bizonyitek. A szerelmes leveleket meg bevitte. Megusztam enyhe buntetessel.
2021. febr. 4. 09:51
 12/20 anonim ***** válasza:
Jogasz volt a nő, pontosan tudta hogy kell kelepcebe csalni egy szerelmes pasit.
2021. febr. 4. 09:52
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem mítosz ez, hanem a játszmázás maga.
2021. febr. 4. 10:00
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez megint mas helyzet, ha direkt szivozik, es nyilvan o volt az elmebeteg

.

2021. febr. 4. 10:45
 15/20 anonim ***** válasza:

3mas amit írt "Viszont volt h feljelentett zakalatasert"

XDDDDDDDDDDDDDD

2021. febr. 4. 14:05
 16/20 anonim ***** válasza:
74%
3 te hülye vagy bazdmeg.meg az is aki ezek után összejön veled miután elutasitott.normális vagy?2 szer mondja hogy nem erre harmadszor is nyomulsz?hülye barom.
2021. febr. 4. 15:22
 17/20 anonim ***** válasza:
59%
7 hát van olyan szerencsétlen amelyik a légyszi légyszire igent mond de szánalmas meg a him is amelyik könyörög azért hogy ne utasitsa el.légyszit ha mondaszt szex közbe hirtelen az más. mert pl kivánod de az nem könyörgés hanem kérés meg volt hogy huzza az agyad és belemegy (évek óta szexeltek már) és ha nem teszi akkor elfogadod és nem erőlteteted.de könyörögni annak aki elutasit szánalmas..
2021. febr. 4. 15:25
 18/20 anonim ***** válasza:
8 a nem hogy lehet 99%ban elutasitás?a nem az nem nem?
2021. febr. 4. 15:26
 19/20 anonim ***** válasza:

18#

Tkpen igen.Az 1% az a rendkívüli ritka eset.Amikor elutasít,de vegül mégis összejönnek.Volt már ilyenre példa.Azért irtam a 99% ot.

Az 1% igazan jelentéktelen

2021. febr. 4. 17:12
 20/20 anonim ***** válasza:
86%
Ez inkább olyanokra vonatkozik, hogyha "elutasít", pl. felajánlod, hogy szombaton randi és ő nem ér rá, akkor nem farkat behúzva duzzogni kell, hanem a következő héten is elhívni. Bárkinek lehet rossz napja, meghalt a hörcsöge, nem úgy reagál, vagy közbejött valami. Ha következő alkalomkor sem ér rá, akkor már csak nem is akar ráérni és hagyni kell. Ekkor esetleg még kereshet ő maga egy időponttal, vagy sem. Ez már rajta múlik.
2021. febr. 4. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!