Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a mítosz miért él?

Figyelt kérdés

Hogy a pasinak meg kell harcolni a nőért. Mi ez a baromság, hogy egy egyszerű "nem" után is udvarolni kell a srácnak, meg nem feladni, hanem "bevenni a várat", mert az milyen jó kis vadászat? Hát de mos komolyan, ha egy nő elutasít, akkor én már később nem fogok neki tetszeni, max akkor, ha "nincs ló, jó a szamár" effektus történt. Nem értem, hogy miért kell meghunyászkodni, meg behódolni a nőnek...

F

2021. febr. 3. 21:23
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Csak így percekkel később gondoltam bele, hogy milyen savat fogok én itt kapni. :)
2021. febr. 3. 21:29
 2/20 anonim ***** válasza:
58%
HCl
2021. febr. 3. 21:40
 3/20 anonim ***** válasza:
27%
Èn sosem adtam fel, volt h egy nő 2 szer utasitott el, majd 3 adjara igent mondott es 2 evig voltunk egyutt. Viszont volt h feljelentett zakalatasert, 3 szor mentem rendorsegre emiatt. 1 èv próbat kaptam, masiknal ügyèszi megrovast es egyszer felmentettek. Szoval nem biztos, h mindig jo a nyomulas.
2021. febr. 3. 21:41
 4/20 A kérdező kommentje:

Azért ez durva. Mondjuk én már elvből nem is kezdeményezek, mert aki akar tőlem valamit, megtalál... Tudják hol keressenek, bárkit meghallgatok, de én, ha még egyszer kezdeményezek, akkor kutya legyek, láncon....

2021. febr. 3. 21:53
 5/20 anonim ***** válasza:
83%

Én nem hiszem el ezeket a történeteket, ha nemet mondott egy nő, soha egyik sem gondolta meg magát.

Semmi értelme tovább próbálkozni, magából csinál bohócot az ember csak, tapasztalat.

2021. febr. 3. 21:53
 6/20 anonim ***** válasza:

Ezer oka lehet nemet mondani. Nem tudod, de van valakije. Vagy túl fiatalnak, idősnek tart. Stb.

Ha jól láthatóan kedveli a társaságomat, de mégis nemet mond, akkor érdemes tovább próbálkozni, mert a vonzalom megvan benne is, csak valamiért nem akar továbblépni. Nagyon ritka, hogy első látásra ill. pontosan egy időben lesz szerelmes a másikba a két fél.

Volt olyan barátnőm, akiről nem tudtam, hogy van egy kapcsolata, de velem több időt töltött, mint a pasijával. Aztán egyszer azt vette észre, hogy munka közben arról fantáziált, hogy velem szeretkezik. Itt fordult a kocka.

De nem kötelező újra nekifutni az elutasítás után.

2021. febr. 3. 22:50
 7/20 anonim ***** válasza:
72%
Hát én nő vagyok és úgy gondolom igazad van. Ha azt mondom nem, akkor az nem, pont. Oka van, hogy azt mondtam, ez az ok nem fog megváltozni ha még 3-szor elmondja a pali, hogy "légyszi légyszi légyszi"
2021. febr. 3. 23:57
 8/20 anonim ***** válasza:
36%

Régi elmélet.Régebben nem volt lehetőség ekkora kínálatra.

Lesarkítva:

Voltak bálak,meg a mezőmunkák.

Volt 4,5korabeli elkelőfélben lévő hajadon nő,meg ugyanannyi legény,oszt kész.

Szval Erzsi a faluból kellethette magát egy kicsit,hogy tesztelje Józsit,mennyire is őt akarja ,és nem Julcsit.

Ma ennek nincs értelme.A nő is tudja, Ha elutasít,akkor továbbálsz,és keresel mást.

Tehát vagy nem utasít el,nem mond nemet konkrétan,hanem esetleg kicsit udvaroltat,mert nem akarja rögtön odaadni magat,vagy elutasít.

De akkor az kb 99% ban elutasítás!

Ne csinálj magadból hülyét feleslegesen!

2021. febr. 4. 07:11
 9/20 anonim ***** válasza:
Ez egy baromság. Ha valamif megtanultam mára az ag, hog, olyan szekér után nem futok, amj nem akar felvenni.
2021. febr. 4. 08:22
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkivel egyetertek, van is erre egy mondasom :D

Egyszer mindenkinel lehet probalkozni, az belefer. Talan masodjara is, arra meg lehet azt mondani, hogy kitarto vagy. Pl amikor eloszor probalkoztal kiderult, hogy van baratja, kesobb pedig megtudod, hogy szakitottak.

Aki viszont harmadjara is probalkozik, az szimplan bolond, es mindent, ami utana kovetkezik (gunyolodas, kinevetes) maganak koszonhet.

2021. febr. 4. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!