Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha már nagyon szeretnék saját családot?
Szeretnék párkapcsolatot és családot.
Azt érzem, hogy már csak ez tudna boldoggá tenni.
Sokszor elsírom magam miatta, ha egyedül vagyok esténként.
A környezetemben nincsenek szingli pasik, a járvány meg méginkább megnehezíti az ismerkedést.
Lassan kezdem elhinni, hogy nekem sosem lesz valóság, amire vágyok...
28 éves vagyok.
Nincsenek próbálkozók sajnos.
"A környezetemben nincsenek szingli pasik"
A szó amit keresel a "komfort zóna"
Ebből kell kimozdulni. Nincsenek szingli pasik? Akkor vagy vársz napestig, hogy mégis legyenek (lehet, hogy sosem lesznek), vagy elkezdesz kimozdulni a megszokott kis életedből, és csigaházadból.
Sport, hobbik, tanfolyamok, bármi, amivel új közegbe kerülhetsz. Nem baj, ha most nincs ott álmaid pasasa, csak jöjjenek az új emberek, ismerősök, haverok, aztán előbb utóbb majd valaki elhozza a haverját/unokatestvérét/kollégáját, aki már neked is megfelelő lesz.
A COVID-ra meg ne fogd, egy éve sem tart az egész, a nyár szabad volt, gondolom a szingli pasik nem most tűntek el, hanem 2 éve sem voltak. Már akkor is léphettél volna
8: hajaj, és mégis mennyien várják egy férfitől/nőtől, hogy boldoggá tegye őket.
Pedig a párod az utolsó 10-20%-ban tud segíteni, de legalább 80%-ban csak rajtad múlik. Mégis van aki pár havonta cseréli a párját, mert nem lett boldog mellette, mert azt várná, hogy az unalmas, maga által sem szeretett életéből majd a párja csinál csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!