Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit esznek a nők az egysejtű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit esznek a nők az egysejtű pasikon? Látszik itt is, hogy két értelmes szót nem tud elmondani.

Figyelt kérdés
[link]
2021. febr. 3. 11:16
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
74%
Pasiként végignéztem az interjút. Már csak azért is, mert Pumped Gabóról semmit nem tudtam azon kívül, hogy létezik. Reggel volt, fáradt volt, ez látszott rajta, de normálisan igyekezett válaszolni a kérdésekre. Nekem lazának is tűnt, szerintem poénos volt, amikor beleivott a műsorvezető nő vizébe. :-) Nyilván nem egy Einstein ez a Gabó, de az interjú alapján semmivel sem másabb, mint a többi vele egykorú srác.
2021. febr. 3. 12:13
 22/40 anonim ***** válasza:
Arra nem gondolsz hogy ilyen egysejtű pasikkal egysejtű nők állnak le? Szerinted kellene ez egy orvos vagy jogász nőnek? Az ilyenek műkörmösökkel meg influencerekkel járnak.
2021. febr. 3. 12:14
 23/40 anonim ***** válasza:
73%

Ahogy a régi mondás is tartja. "Madarat tolláról, embert barátjáról."

Egysejtű "pasi" nekem még barátnak sem kéne, nemhogy párkapcsolatra.

2021. febr. 3. 12:25
 24/40 anonim ***** válasza:
Bocsáss meg a tudatlanságomért, de mit jelent az "egysejtű pasi"? Még nem találkoztam ezzel a fogalommal.
2021. febr. 3. 12:39
 25/40 anonim ***** válasza:

Pont ezt akartam kérdezni én is.

2021. febr. 3. 12:51
 26/40 anonim ***** válasza:
83%
Ne haragudj, de azt ugye tudod, hogy ezzel a kérdéssel magad ellen is szóltál?
2021. febr. 3. 13:19
 27/40 anonim ***** válasza:
44%

"Bocsáss meg a tudatlanságomért, de mit jelent az "egysejtű pasi"?"

Gondolom egy agysejtű... Tehát ostoba.

2021. febr. 3. 13:22
 28/40 anonim ***** válasza:

Szabó amúgy nagyon oda van érte:D

Amúgy a csaj viccen kívül kinéz vagy 17-19-nek. Nagyon komolyan megfiatalodott, ahhoz képest ahogy 8-10 éve nézett ki.

2021. febr. 3. 13:22
 29/40 anonim ***** válasza:
Ugyan azt eszik amit a pasik a ribiken!
2021. febr. 3. 13:36
 30/40 anonim ***** válasza:
52%
Az inceleknél nincs rosszabb. Ti vagytok a legalja. Nálatok már csak jobb lehet.
2021. febr. 3. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!