Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit esznek a nők az egysejtű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit esznek a nők az egysejtű pasikon? Látszik itt is, hogy két értelmes szót nem tud elmondani.

Figyelt kérdés
[link]
2021. febr. 3. 11:16
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom ugyanazt, amit a férfiak az ostoba műnőkön.
2021. febr. 3. 11:19
 2/40 anonim ***** válasza:
84%
Bezzeg amikor bármikor leírtam, hogy nálam csak művelt férfi jöhet szóba, akkor le lettem hordva. Istenem, nem lehet jót tenni senkinek.
 3/40 A kérdező kommentje:
lehet, de nekem pl egy hót buta nő max 1 alkalomra kell. Inkább akkor legyen átlagos, de értelmes.
 4/40 anonim ***** válasza:
93%
Nekem meg egy ilyen pasi havernak se kéne egy napra se. Ennyit ér az általánosításod.
2021. febr. 3. 11:21
 5/40 A kérdező kommentje:

hogy nálam csak művelt férfi jöhet szóba, akkor le lettem hordva.

Mert sajnos mostanában azt tapasztaljuk jópár éve, hogy a nők csak a selyemfiúkat veszik észre, akkor is ha beszélni nem tud, de legalább jó vele szexelni...Sok nőtől hallottam ezt. Hiába pl egyetemi docens a pasi, ha Woody Allen külseje van, akkor lehet nobel díjas is, akkor sem veszi észre a nők 99.9%-a. Ellenben az egysejtűt pl minden 4. vagy 5. nő bizony észreveszi. Sajna ez a tapasztalat.

2021. febr. 3. 11:23
 6/40 anonim ***** válasza:
82%

‘nekem pl egy hót buta nő max 1 alkalomra kell’

azert incelkent eleg vicces ilyen kijelentseket tenni

2021. febr. 3. 11:24
 7/40 anonim ***** válasza:
96%
Úgy szeretem ezeket az általánosító kérdéseket. Hiába ír itt neked bárki bármit, te úgyis csak a magad igazát fogod hajtani.
2021. febr. 3. 11:25
 8/40 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
97%

És őszintén...kiírtad ide irigységedben, hogy egy ilyen véglénynek is több nő jut neked, és irgumburgum. Derossz lett neki most ettől, te pedig elmondhatod magadról, tőled ennyi telik. Irigység, gyűlölködés, mások lesése. Ahelyett, hogy elmentél volna futni, vagy olvastál volna egy szép verset, vagy fodrászhoz mentél volna, valami olyat tettél volna, ami előrébb vitt volna téged egy nőhöz.

Szerintem inkább a kérdés fordítottját kell nézni. Mit tud egy ilyne kis majom, hogy őt akarják, engem meg nem? Vajon én még ennyit se tudok?

2021. febr. 3. 11:28
 9/40 anonim ***** válasza:
53%
Az az 1 sejt a sperma :D
2021. febr. 3. 11:33
 10/40 A kérdező kommentje:

azert incelkent eleg vicces ilyen kijelentseket tenni

? esetleg te

2021. febr. 3. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!