Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az ismeretlen nők iránt érzek szexuális vonzalmat?
Maga a beszélgetés találkozás a kioltó. Maga a szex meg lehet a legjobb lenne.
Csak én erre akkor jöttem rá amikor ismerkedés nélkül lett laza kapcsolatom.
Imádunk együtt lenni, a legjobb, teljesen elvisz, de ez a kintársalgás a halálom vele.
Szoval ha elkezdtünk volna ismerkedni soha nem lesz szex és soha nem tudom meg hogy életem legjobb pasiját hagyom ki
Látom juj de rossz válasz.
Dehát ez van..imádom őt :)
Freud ezt Madonna - k urva komplexusnak nevezte el. Egy rakás férfi elvesziti a szexuális érdeklődését az iránt a nő iránt, akit tényleg kedvelnek, és akire képesek 100%ig emberként nézni, és vice versa; azokra a nőkre izgulnak fel, akikhez nem állnak közel, hiszen így csak egy dekoratív testet látnak, nem pedig egy személyt.
Kb az a lényege, hogy az agyadban a szex szinte kizárólag egy allatias ösztön, így nem fér meg az emberi oldalad mellett. Egy nőre nem tudsz egyszerre a szexuális ösztönöd tárgyaként, és az "emberi éned" komplex személyiségű, tiszta, szeretetre méltó társaként tekinteni.
Sajnos a szexuális kultúránkat eléggé meghatározza ez a komplexus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!