Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak az ismeretlen nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az ismeretlen nők iránt érzek szexuális vonzalmat?

Figyelt kérdés
Amikor meglátok egy csinos, szép nőt valahol, akkor egyből arra vágyom hogy közelebb kerüljek hozzá...viszont ha kialakul valamilyen szintű ismeretség pl beszélgetünk / találkozgatunk pár hétig, akkor onnantól ez a vágy elillan, nem is tekintek az illetőre potenciális partnerként, lehet akármilyen vonzó objektíven nézve.
2021. febr. 3. 08:23
 1/8 anonim ***** válasza:
32%

Maga a beszélgetés találkozás a kioltó. Maga a szex meg lehet a legjobb lenne.

Csak én erre akkor jöttem rá amikor ismerkedés nélkül lett laza kapcsolatom.

Imádunk együtt lenni, a legjobb, teljesen elvisz, de ez a kintársalgás a halálom vele.

Szoval ha elkezdtünk volna ismerkedni soha nem lesz szex és soha nem tudom meg hogy életem legjobb pasiját hagyom ki

2021. febr. 3. 08:28
 2/8 anonim ***** válasza:
22%

Látom juj de rossz válasz.

Dehát ez van..imádom őt :)

2021. febr. 3. 08:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok!
2021. febr. 3. 09:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Pont azért mert ismeretlen. Olyan tulajdonságokat képzelsz bele amit akarsz. Viszont amikor megismered, kiderül hogy nem olyan ezért már nem találod vonzónak
2021. febr. 3. 11:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Hm, lehet, hogy ezért tűnnek el pár hét, hónap után a férfiak?...egyébként igen, ő már megvolt és újabb után nézel, vadászat, újdonság varázsa. N
2021. febr. 3. 11:27
 6/8 anonim ***** válasza:
magamra ismertem :(
2021. febr. 3. 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Freud ezt Madonna - k urva komplexusnak nevezte el. Egy rakás férfi elvesziti a szexuális érdeklődését az iránt a nő iránt, akit tényleg kedvelnek, és akire képesek 100%ig emberként nézni, és vice versa; azokra a nőkre izgulnak fel, akikhez nem állnak közel, hiszen így csak egy dekoratív testet látnak, nem pedig egy személyt.

Kb az a lényege, hogy az agyadban a szex szinte kizárólag egy allatias ösztön, így nem fér meg az emberi oldalad mellett. Egy nőre nem tudsz egyszerre a szexuális ösztönöd tárgyaként, és az "emberi éned" komplex személyiségű, tiszta, szeretetre méltó társaként tekinteni.

Sajnos a szexuális kultúránkat eléggé meghatározza ez a komplexus

2021. febr. 3. 12:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez vonz, mert ismeretlen terep. És talán, mert szabad terep.
2021. febr. 3. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!