Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti fejeztétek már ki a tetszéseteket ismeretlen nő iránt "illetlen" módon?
Nem tudom, mennyire szorul kifejtésre vagy magyarázatra a dolog, próbálok felölelni minél többféle válaszlehetőséget.
(Számít az is, ha neadjisten részegen történt meg valamelyik.)
kicsit hézagosnak tűnik a skála
a "nagyon feltűnően megbámultam, végigmértem" és a "soha nem léptem semmi ehhez hasonló interakcióba random nővel" között azért van egy-két, a hétköznapokban elég gyakran előforduló lépcsőfok
egy fiatal nőt nyilván kicsit hosszabban (esetleg akár az illető, vagy más ember számára észrevehetően) nézek meg ahhoz képest, mintha mondjuk konyhás Marika néni állna előttem
Az illetlenség eléggé szubjektív megítélés alá esik a nők részéről.
Ha nagyon bejössz a csajnak, és nagyon dugni akar, akkor simán lehetsz "illetlen", mert az vagányságnak, rámenősségnek fog számítani.
Ha viszont nem jössz be neki, akkor már egy "szia, iszunk valamit?" is illetlenség lesz.
Én csak annyit szeretnék kérni tőled, hogy értsük egymást. Magának a tettnek az illetlen mivolta nem attól függ, hogy az érintett nő örülni fog-e neki végül, leginkább azért, mert előre nem tudhatod, milyen érzést fogsz kelteni benne a megnyilvánulásoddal, hiszen egy idegenről van szó. De ha ez neked nem lenne egyértelmű, akkor is ott van a szavazás, amelyben konkrétumokat sorolok fel, azokat nem tudod félremagyarázni a "de hát tök szubjektív, hogy ki mit él meg zaklatásként" frázissal, mert pontosan tudnod kell, hogy a kérdés száraz tényekre vonatkozik, arra, hogy te megcselekedtél-e adott dolgot vagy sem (nem pedig arra, hogy a nő díjazta-e vagy sem).
Egyébként én, mint nő, elég határozottan ki merem jelenteni, hogy a többségünknek első látásra senki nem tud annyira bejönni, hogy egy pillanat alatt dugásra kész állapotba kerüljünk tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!