Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem ezen túl magam?
Egy kicsit hosszú lesz elnézést kérek ezért.
Enyhén autista vagyok viszont megérzek dolgokat általában meg nagyon jó a személyiség és megfigyelőképességem. Sosem volt barátnőm se haverjaim, se társaságom se barátom. Nagyon nehezen ismerkedek bár azért bár könnyebben mint mondjuk középsulis éveim alatt. Akit megkedvelek ő hozzá viszont ragaszkodok. Sosem volt barátnőm de jó pár évvel ezelőtt elkezdtem társkeresőzni, aztán lett egy lány akivel nagyon sokat beszélgettem. Megkedveltem őt meg minden és 1-2 év után találkozni akartam volna vele de nem jött létre sohasem. Körübelül 2014-ben kezdtem el vele beszélgetni igy mindennap de eleinte én féltem. Később már telefonon is beszélgettünk aztán arra emlékszem hogy ő bíztatott hogy beszélgesünk. Az évek alatt csomoszór elképzeltem hogy majd elmegyek vele kirándulni vagy felmegyünk a Gellért hegyre vagy akármi. Sajnos 2017-2018-ig beszélgettünk de annak ellenére hogy minden jó volt köztünk ő is ragaszkodott nem talákoztunk valamiért nem mert. ÉS ezért szakadt meg a kapcsolat. Na most ezt úgy kell elképzelni hogy 4,5 évet erre fordítottam és még ajándékokat is küldtünk egymásnak postán meg közelben lakunk egymáshoz de sohasem találkoztunk. Ha igen találkoztunk volna eggyütt lennénk. Ezzel lett vége hogy ezért megszakítottuk a kapcsolatot aztán nemrég megnéztem egy pár hete újra a facebookját és összejött egy olyan sráccal aki hasonló személyiség a facebook profil alapján mint én. Vagyis nem sok barátja van kinézetra külsőlseg is hasonlít és solrhatnám. És együtt vannak meg együtt votlak kirándulni eg szerelmes verseket külödzgettek egymásnak amit kiposztoltak és stb.és ez így nekem nagyon rosszul érintett most. Én ráfrodttam valamire majdnem 5 évet aztábn ettől depressziós lettem már 3 éve és akkor összejött egy olyan emberrel aki bár hasonló mint én de nem én vagyok az. Ezen hogyan lépjek túl? Az idő az évek minden ráment erre, és nem is nagyon beszélgettem mással. Nemsokára 29 éves leszek és 21 évesen kezdöödtt az egész és 25 éves koromig beszélgttem vele aztán ettől depressziós lettem ami egyre rosszabb állapotba tesz mivel nicns se társaságom se senki sajnos se beszélgetőtársam és nem értem hogy én miért nem kaptam egy esélyt, miközben az a srác igen. Sohasem fogom megérteni hogy miért csinálta az a lány.
28/F
Elöször is ne feltételezzél dolgokat olyan emberekről, akiket nem ismersz. Attól, hogy hasonlít rád a srác képeken, facebook profil alapján, még élesen eltérő személyiségek lehettek.
Továbbá, amit te megéltél, azon mindenki átesik. Az első nagy szerelem, remények és végül csalódás. Ez a felnőtté válás része. Csak nálad ez elég későn jött el és sokág tartott.
Az alapvető probléma, hogy nincsenek körülötted emberek. Használd ki a mostani helyzetet arra, hogy keresel egy hozzád illő hobbit, amiben tudod, hogy sok új emberrel fogsz találkozni. Aztán amint lesz rá ismét lehetőség, kezdj hozzá. Menjél, érezd jól magad a hobbiddal és közben haverkodj minden szimpatikus emberrel. Párkapcsolatra ne is gondolj, amíg nincs egy egészséges baráti társaságod.
Évekig csak levelezgettél vele, ahelyett, hogy pár beszélgetés után elhívtad volna randira.
A te döntésed volt, hogy levelezőpartnert csinálsz a lányból. A legnagyobb ostobaság hosszan írogatni, ha többet akarsz.
Amúgy nem csak a másik fiút, a lányt se ismered. Csak azt a képet látjátok egymásról, amit a másik mutatni akar. A többit te egészítetted ki a benned élő ideállal.
Inkább néz pozitívan arra, hogy a lány hasonlót választott. HA léptél volna, akár te is lehettél volna a barátja. Nem lehetetlen olyan lányt találni, aki elfogad. Tanulj az esetből, és ha legközelebb valami alakul, napokon belül juss el a személyes találkozásig.
Én is enyhe aspergeres vagyok.
Nehezen barátkozok. Kerülöm a nagyobb társaságokat. Viszont!
Hidd el, hogy ez nem helyes út. Sokkal egyszerűbb ha olyan emberekkel veszed körbe magad, akik elfogadnak.
Nagyon nehéz a helyzet amiben vagy. A családodra nem számíthatsz? Egyet kell hogy értsek az előttem szólókkal. Kezdeményezned kellett volna a találkozót. Nem lerohanásra gondolok itt.
Ha gondolod, írj privit!
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!