Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ezeket a nőket mégis mi vonzotta?
Engem komolyan érdekel, hogy nő, pláne dekoratív (4 említettből 3 biztosan az) mégis mi a ........-t talál vonzónak ezen az emberen. Már a létezése is taszító szerintem, de ha még valaki odavan a művészetéért, akkor is lefeküdni vele..... Ha meg bántalmazza miért nem hagyja ott?
Most mondja valaki, hogy Jóska a kisABC-ből hozzá képest nem lenne főnyeremény (ja nem, mert csóró, átlagos és nem sztár)
#11: És hol van az a határ? Ki játszik istent és mondja meg, hogy hol van a határ, ha nem az a két ember, aki meghúzza egymásnak?
Charles Manson még 80 évesen a börtönben is kapott szerelmesleveleket. Volt nő, akivel a börtönben házasodott össze utolsó éveiben: [link]
Ezek a dolgok kizárólag két emberre tartoznak. A törvénynek akkor kellene beleugatnia, ha az egyik fél (legyen az nő vagy AKÁR FÉRFI) HATÁROZOTTAN elutasítja a másikat és a másik (legyen az férfi vagy AKÁR A NŐ) ENNEK ELLENÉRE továbbra sem hagyja békén (kimeríti a zaklatás fogalmát).
Férfit is zaklathat elmebeteg nő, csak az fizikai erőszak helyett az összes jövőbeli kapcsolatát tönkre téve, munkahelyéről kirúgatva, stb. Ezekre az esetekre semmilyen törvény nem tér ki.
De még a zaklatásra sem. Ugyanis az emberek még a 21. században sem fogják fel, hogy a törvény nem egy rugalmas valami (mert ha az, akkor kiskapuk is vannak szép számmal), hanem egy olyan valami, ami minden esetre EGYFORMÁN vonatkozik.
Ennél fogva ha a zaklatást büntetjük, akkor hol húzzuk meg TÖRVÉNYILEG a határt aközött, amikor a srác, aki elfelejtette az évfordulót, engesztelésül szerenádot ad gitárral meg rózsaszirmokkal a lány háza előtt, hogy elnyerje bocsánatát és aközött, amikor ténylegesen zaklatja?
Hol húzod meg a határt, hogy egy megcsalásos vagy egyéb esetben, ahol a nő volt a hibás, aztán eltűnik a férfi életéből a férfi akár TÖBB ÉVNYI KAPCSOLAT UTÁN magyarázatot követel és esetleg te azt látod, hogy a drabális állat megfogja a lányt a karjánál fogva, hogy "Addig innen el nem mész, amíg meg nem mondod, mi volt ez az egész, hogy nem elég, hogy megcsaltál, még el is tűntél x év kapcsolat után." Te kívülről azt látod, hogy fú a szemét állat meg szegény lány.
Vagy a másik eset, mikor egy szórakozóhelyen a részeg lány dőlöngél és felkarolja a srác, nem fogsz odamenni megkérdezni, hogy "Te figyelj már, ismered a lányt? Mik a szándékaid vele? Ugye nem akarod első éjszaka ilyen állapotban megdugni? Vagy ha te igen, nem dobod még oda utána 3 másik haverodnak, ugye?"
Ha a nő nem ellenkezik, akkor szépen berakják a taxiba, aztán viszik haza, senkinek nem szúr szemet semmi.
Ha több életem lenne, akkor én is kipróbálnám ezeket, besétálnék a Hős utcába és eljátszanám a naiv, jóhiszemű embert, aztán utána 10-20 év után!!! bemennék a rendőrségre, hogy a múltban ez történt, de nekem akkora traumám volt tőle meg éveken át pszichológushoz kellett járnom, hogy csak most mertem elmesélni.
Várjunk csak? Az általános iskolában is szekáltak... Ha jól emlékszem az egyik srác pont az volt, aki most a minisztériumban dolgozik. Pedig nekem éveken át tartó traumát okozott, el sem mertem mesélni. De most, hogy így ennyien coming out-oltak, én sem maradhatok ki. Engem is szekált a minisztériumban dolgozó srác!!! Brühühűűűű!!! Igaz, hogy én lógtam mindig az ő bandájukban, de hát még kissrác voltam, tartozni akartam valahova. Érzelmileg manipulált!
Amúgy meg mi lesz a következő? 20 éves lányt érzelmileg manipulálják és ez ÉRVNEK SZÁMÍT? Felnőtt ember! Engem meg érzelmileg manipulált a reklám, ezért vettem fel személyi kölcsönt, akkor most elég tételt követelek! Nem voltam beszámítható, meg amúgy is a bank nagy és erős én meg kicsi és gyenge... és érzelmileg labilis.
Azt nem értem, hogy az incel "rendes srácok" miért indig oda lyukadnak ki, hogy azt irigylik, aki erőszakolja és veri a nőket, és mindig találnak valami lelki nyomorék rongyot, aki hagyja magát megalázni.
Miért ő a példakép?
Amúgy semmi meglepő nincs abban, hogy ennek az alaknak gond van a fejében. Ha ránézésre nem egyértelmű, nézd meg a dalszövegeket.
Egy sub-dom kapcsolatot és azokat a vágyakat, amik őket egymáshoz terelik, úgyse fogod megérteni.
#15: Azért, mert manapság vagy ilyen behódoló sub nők vannak már csak, akik az ilyenekhez vonzódnak, vagy az elfeminizálódott, kapitány típusúak, akik elnyomják a férfit.
És ez előbbi még használhatónak tűnik, ha mi emberként kezelnénk és kedvesek lennénk vele, az elfeminizálódott nőt meg egy Berki Krisztián sem tudna megtörni, mert még őt is előbb juttatná börtönbe, minthogy kedves, bújós, aranyos lány legyen belőle. Vagy az embert csinálná ki, vagy az lenne, hogy alárendelné teljesen a férfit és ilyen kapcsolat lenne a végére: [link]
Miközben a feleség egy másik férfival dugatja magát a csajos bulin.
Köszi, erre az opcióra nem vágyunk... Mi egy kedves, aranyos, bújós lányt szeretnénk, nem egy domináns karrierista felsővezetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!