Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyam p***ba ezt a lányt ?
Figyelt kérdés
Tehát van egy lány aki tetszik nekem neki viszont az ilyen nerd srácok jönnek be tehát az ilyen Vékony szemüveges úgymond béna srácok ,de én meg magas izmos jól öltözött vagyok , érdemes így ilyen lányba időt energiát és persze pénzt tölteni , mert szeretnék neki ajándékot is venni ,vagy sem ?2021. febr. 2. 15:55
21/24 A kérdező kommentje:
15 jézusom !! Te miről beszélsz ? Én nem pénzt adok neki hogy feküdjön le velem ,hanem arra gondoltam hogy pl szereti a plüssállatokat és pl veszek neki egy plüssmacit meg ilyenek ,meg elhívom kajálni és én fizetek , de persze manapság már minden baj ha nem fizetsz semmit akkor csóró bunkó vagy, ha pedig igen akkor pedig egy hímsoviniszta sz@r alak , nem tudom ezzel mi lenne a baj ha ezeket én álnám és fizetném ? Ez régen is így ment ,
2021. febr. 2. 22:35
22/24 A kérdező kommentje:
20 as nem nem áll velem szóba normális lány , hanem nem találok, nagy külömbség
2021. febr. 2. 22:37
23/24 peca1000 válasza:
Én a vörös, göndör hajú, szemüveges sportos csajokra bukom.
De soha nem volt ilyen nőm, megközelítőleg sem.
Mégis voltak nőim, van feleségem is.
Egy próbát megér.
24/24 anonim válasza:
magas izmos jól öltözött vagy aki még ajándékot is venne?
de mi a baj veled? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!