Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyam p***ba ezt a lányt ?

Figyelt kérdés
Tehát van egy lány aki tetszik nekem neki viszont az ilyen nerd srácok jönnek be tehát az ilyen Vékony szemüveges úgymond béna srácok ,de én meg magas izmos jól öltözött vagyok , érdemes így ilyen lányba időt energiát és persze pénzt tölteni , mert szeretnék neki ajándékot is venni ,vagy sem ?

2021. febr. 2. 15:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
35 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
22%
Igen, mert hazudik, lehet önmagának is. Mindenki a jobb külsőt preferálja.
2021. febr. 2. 15:56
 2/24 A kérdező kommentje:
Hát igen engem is ez idegesít a legjobban hogy mi ez a f***g hogy neki a "nerd" srácok jönnek be amikor ő meg egy tök szép lány ? Most is egy ilyen srácot jelölt be egyébként
2021. febr. 2. 16:00
 3/24 anonim ***** válasza:
36%
Vagyis ne, ne hagyd a csajt, ha tetszik, próbálkozz nyugodtan. Első voltam.
2021. febr. 2. 16:02
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondja, hogy neki az olyan srácok jönnek be mint azok akik a te ellentéteid akkor az valószínüleg azt jelenti, hogy ne számíts sok jó végkimenetelre. Lehet azért mondta ezt neked mert (tekintve hogy helyesírás nulla és a kérdésbe önmagába is már egy gyengébb káromkodással kezdtél) csak szimplán nem mert lekoptatni. De persze egy próbát mindig megér, csak ne nyomulj rá túlságosan.
2021. febr. 2. 16:09
 5/24 A kérdező kommentje:
Igazából nincs semmi gond nem mondta nekem hogy nem jövök be neki ,és vele sohasem káromkodtam vagy kiabáltam , sőt még nekem se mondta személyesen vagy írta volna hogy neki az ilyen srácok az esetei , csak úgy ki írta az oldalára hogy neki a nerd srácok az esetei ennyi ,
2021. febr. 2. 16:16
 6/24 anonim ***** válasza:
58%
A csaj nem százas, ha ilyesmit írkál a profiljára. :D
2021. febr. 2. 16:26
 7/24 anonim ***** válasza:
82%

Ez egy teljesen értelmetlen kérdés. Mindenkinek más az ízlése(PONT). Mi alapján szeretnék itt az "okosok" elbírálni, hogy másnak ki lenne igazából a megfelelő? Nem ismerjük a kérdezőt (szerencsére), lehet fényes nappal is megijednénk tőle. Hagy döntse már el mindenki egyedül (pl. a csaj is), hogy kit és miért akar.

Bár gondolom kérdező téged sem az eszedért szeretnek, amit valószínűleg a csaj észre is vett. Az írásod alapján nem feltételezem, hogy túl iskolázott lennél. El kell fogadni, hogy nem vagy az esete. Talán mert nem vagy vonzó. Talán mert nem vagy intelligens. Talán mert még (ha igaz, amit erősen kétlek) kidolgozott testtel sem nézel ki jól. Rengeteg csúnya, alacsony, buta, 'egyszerű', de izmos pasi van. Izmot bárki építhet, nem nagy dolog, de intelligenciát nem tudsz. És rengeteg vékony, jóképű intelligens üzletember, orvos, ügyvéd, építész, tudós (nerd) van, aki r*hadt jól néz ki.

2021. febr. 2. 16:59
 8/24 anonim ***** válasza:
*Hadd
2021. febr. 2. 17:01
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted főnyeremény vagy, a csaj meg lehet hogy a valóságot látja 😂.
2021. febr. 2. 17:06
 10/24 anonim ***** válasza:
23%
Ne tedd. Elfogadná persze az ajándékot de csak azért mert látná hogy kihasználhat. Utána jót röhögne rajtad és loholtatna tovább. Légy okos
2021. febr. 2. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!