Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyam p***ba ezt a lányt ?

Figyelt kérdés
Tehát van egy lány aki tetszik nekem neki viszont az ilyen nerd srácok jönnek be tehát az ilyen Vékony szemüveges úgymond béna srácok ,de én meg magas izmos jól öltözött vagyok , érdemes így ilyen lányba időt energiát és persze pénzt tölteni , mert szeretnék neki ajándékot is venni ,vagy sem ?

2021. febr. 2. 15:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
10-esnek mondom, hogy léteznek normális lányok is
2021. febr. 2. 17:11
 12/24 anonim ***** válasza:
17%

Mi f.om az a nerd?

Amúgy hagyd a fenébe!

Nincs ki a négy kereke az ilyennek!

Jo lesz neki valami giliszta drogos xar.

Te meg keress egy nőt,aki dferfit keres!

2021. febr. 2. 18:55
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
nerd = kocka
2021. febr. 2. 18:56
 14/24 anonim ***** válasza:
11#. Azok már elkeltek... A többi csak annak látszó.
2021. febr. 2. 20:00
 15/24 anonim ***** válasza:
53%
Nem érdemes nála próbálkoznod, de nem azért, mert nem vagy külsőre az esete, hanem azért, mert hülye a hozzáállásod a nőkhöz, és azt hiszed, hogy pénzzel meg ajándékokkal meg lehet őket venni. Ha a csaj rájön, hogy ilyen vagy, utána már nem csak külsőre, de belsőre sem fogsz neki tetszeni. Keress egy magadhoz hasonló, romlott gondolkodású, felszínes csajt, és gyere össze azzal!
2021. febr. 2. 20:31
 16/24 A kérdező kommentje:
6 os egyebként lehet
2021. febr. 2. 22:03
 17/24 A kérdező kommentje:
7 köszönöm,csak azt nem értem hogy azt írtad hogy nem ismersz akkor mégis miért formálsz rólam negatív véleményt ? Ja és nem Szerencsére nem vagyok olyan ronda mint írod , ja és a másik meg az hogy miért hiszed azt hogy csak az számít embernek férfinak akinek csak ilyen olyan iskolába járt meg ilyen olyan papírja van ? Képzelt sok egyetemista srácot és lányt ismerek és ismertem és sok közülük megszólalni sem bír, ráadásul eléggé lecsúszottak ennyi , ja és ne keverd a fogalmakat csak megsúgom hogy egy orvosra egy ügyvédre egy tudósra nem szokták mondani hogy nerd , a nerd srác kifejezés annyit jelent hogy egy vékony szemüveges kissé béna számítógéppel sokat foglalkozó vagy játszó srácot jelent, de neked ezt tudnod kell mert olyan okos és tökéletes vagy 😂😅🤣
2021. febr. 2. 22:18
 18/24 A kérdező kommentje:
10 es , hát sajnos lehet ,bár nem tűnik olyan lánynak , bár igaz hogy manapság senkiben sem lehet megbízni
2021. febr. 2. 22:20
 19/24 A kérdező kommentje:

12 nerd srác jelentése ,olyan srác aki vékony, szemüveges, kissé béna , aki sokat játszik és számítógépezik ,

Amúgy igazad van , lehet hogy tényleg valami normális lányt kéne keresnem, bár ahogy mások is írják azok már lassan mind elkeltek,

2021. febr. 2. 22:25
 20/24 anonim ***** válasza:
52%
De normális lány nem áll veled szóba :/
2021. febr. 2. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!