Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csodás nő - visszataszító fogak. Mit tennétek?
Adott egy kedves, közvetlen, szép, okos nő. Minden klappol vele az illatától az intellektusig. De a fogai... Elől nagyjából rendben vannak bár kicsit befelé dőlnek, de ahogy mosolyog kétoldalt látni a fekete csonkokat. Engem ez zavar. És tudom hogy nehéz sorból küzdötte fel magát oda ahol most van, de ez engem elrettent.
Ilyen helyzetben mit tennétek? Tényleg nagyon tetszik, mondhatni a szerelem határát súrolom. És én is tetszem neki. Hogyan tovább? Nem szeretném megbántani, de nekem ez felfoghatatlan és zavaró. Hozzá kell tennem, nem büdös a szája.
Trollok kíméljenek, köszönöm!
4es, hagyjad már magad, persze, akkor semmilyen előnytelenségén vagy rossz tulajdonságán ne változtasson az ember, hanem várjon a csodára, hogy jön valaki, aki minden rosszal elfogadja.. Igenis, azért egy embernek ne legyenek fekete csonkok a szájában, undorító..
Persze, egy kapcsolat elején ezt tényleg el kell fogadni, de aztán, ahogy csak lehet, törekedni kell az állapot feljavítására.
Na, akkor jó!
Öröm olyanokat olvasni, ahol megoldódni látszik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!