Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki szerint ez nem visszataszító vagy "proli"?
Az a pasi aki cigizik akár még örül is ilyennek,gondolván,hogy a nőnek sincs ellenére az Ő dohányzása.
Nő vagyok, ennek ellenére még pasiktól elfogadott számmora a dohányzás, egy nő nőies mivoltjára viszont negatívan hat. Bármilyen csinosan felöltözik, bármilyen kellemes az illata, a cigiszag (mert szag), a ruháján, kezén már ront az összképen.
Se pasin se non nem szeretem a cigit
Max e-cigi amit hajlando vagyok elviselni de csak ha nem allandoan a szajaban van
Szerintem pontosan azért tesznek ki magukról ilyen képet is, hogy akit ez zavar, azzal ne pazaroljanak egymásra időt.
Senkinek sem kötelező tolerálni, ha a párja dohányzik, de vannak emberek, akiknek a dohányzás az életük része, és mint bármi másban, ebben sem szereti az ember, ha valaki erőszakosan meg akarja őt változtatni.
A kedvesem pl. utálja a paradicsomot. Rosszul van már a látványától is. Mégse várja el, hogy én se egyek, mert én meg imádom. Arra figyelünk, hogy miattam ne kelljen neki összeparadicsomozott uborkát enni mondjuk, külön tálra rakom a reggelinél (dohányosként: kimegyek a házból, autóból, zárt légtérből az udvarra, hogy ne másnak füstöljek oda), de ennyi. Ugyanez igaz a hagymára. Nem szeretem a szagát, szerintem senki nem szereti, de elfogadom, ha a kedvesem időnként eszik ilyesmit, mert fontosabb nekem annál, semmint ezért vitatkozzunk.
Lehet pörögni azon, hogy a dohányzás értelmetlen, káros, stb. De én azt gondolom, hogy a mai világban már így is annyi hátrányos megkülönböztetés éri a dohányosokat, a piásokkal ellentétben például, akik most is fényes nappal iszogathatnak a boltok bejáratánál (pedig a dohányos nem kötekszik, nem szól be a nőknek ellentétben egy piással), hogy lassan egy szintre kerülnek megítélés szempontjából a drogosokkal...
Én is cigizem ( sajnos), de olyan képet nem tennék fel
magamról társkeresőre!! Másrészt pedig mindig ügyelek arra, hogy nem dohányzót véletlenül se zavarjak ezzel.
Természetesen ez is egyfajta információ a dohányzó és nemdohányzó tábor felé is 🤔
6# 👍👍👋👋
Végre egy józan paraszti ésszel "tisztánlátó" ember....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!