A pasik szerint visszataszító, ha egy nőnek vannak striái?
Figyelt kérdés
Tizen nyolc éves lány vagyok és most vettem észre,hogy a fenekemnél és a combom belső felénél is vannak striáim.Átlagos testalkatú lány vagyok sose voltak bőrhibáim.Undorítónak és visszataszítónak érzem magam a striáimtol.Ti férfiak is vissza taszítónak találjátok,ha egy nőnek striái vannak ?2018. ápr. 26. 14:31
1/7 anonim válasza:
Nem, de azt igen, ha nem tudsz helyesen írni.
2/7 anonim válasza:
Ha szeretünk valakit, elfogadjuk minden jó és rossz tulajdonságával, minden előnyös és kevésbé előnyös testi adottságával együtt. Nem visszataszító.
3/7 anonim válasza:
Nagyon nagy melleken láttam élőben ,izgi volt .
4/7 anonim válasza:
Nem bántásból írom, de tizennyolc évesen lehetne annyi eszed, hogy átlásd, nem pár csíkon múlik az, hogy valaki szeret-e és vonzónak talál. :)
5/7 anonim válasza:
Attól függ, mennyire vészes.
Állítólag valami módszerrel eltüntethetők, ha nagyon zavar.
6/7 anonim válasza:
Hát nem túl vonzó, de azért elfogadható dolog.
Senki sem lehet teljesen tökéletes mindenben.
32/F
7/7 anonim válasza:
Látnom kellene a véleményformáláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!