Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vonzó vagy visszataszító az...

Vonzó vagy visszataszító az őszes haj?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok és elég sok ősz hajszálam van. Eddig nem festettem direkt mert nem volt feltünő de mostanra már nagyon látszik. Elsősorban lányok véleménye érdekel.

#őszeshaj
2016. aug. 27. 12:58
 1/9 anonim ***** válasza:

30-50-es jóképű, sármos férfiakon (akár) vonzó (is lehet). Egyéb esetben 25 év felett semleges számomra (mondjuk ekkor kezd megjelenni az első pár szál).

Nem írtad a nemed, javíts ki ha tévedek, én férfinak feltételezlek. Szerintem próbálj ka a hajaddal azonos színű, vagy egy árnyalattal világosabb színezőt, ez nem fogja eltüntetni, de jobban beleolvadnak majd a többi szál közé. Természetesebb hatást ad, mint a tartós festék. 6-8 mosásossal (Venita, Johanna) kb. 3 hetente színezve szerintem akár elég is lehet, mondjuk ha napinta mosod akkor inkább 2 hetente. És igen, nyugodtan használd 2 hetente mert nem, vagy alig roncsol. Van színezős sampon is, pl az Alpecinnek van asszem, vagy normál samponba is keverhetsz egy csomag 6-8 mosásos bemosót, de inkább nem akarlak összezavarni.

2016. aug. 27. 13:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, jól gondoltad pasi vagyok. Egyébként köszi nem zavarsz össze érdekel minden vélemény.
2016. aug. 27. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha esetleg nő vagy, akkor világos haj esetén szintén kipróbálhatod a színezést, sötét haj esetén jobb festeni, mert azt kevésbé dobják le a szálak.

Furi lehet, hogy nemenként mást ajánlok, de fodrász is férfinak inkább a színezést javasolná, csak 10-20× többért mint házilag felpacsmagolni, az én tanácsom meg úgyis ingyen van. :)

2016. aug. 27. 13:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok és sötét hajam van...
2016. aug. 27. 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkor jól tippeltem :) Ha nem akarsz fodrászkellékesbe menni (eurós boltban is van amúgy asszem) akkor féltartós festéket is vehetsz ilyen Casting féléket, csak drágábbak.

Akár tartóst is próbálhatsz, csak pasikon valahogy fura a lenövés, meg még nem is hallottam aki (nem divatból) festi... De hát egy fene engem az se zavar :D Csak azt mondtam, amit bármelyik szakembör elsőre javasolt volna. :)

2016. aug. 27. 13:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Akkor inkább 2 hét vagy minden ötödik mosáskor.

B verzió: színezős Alpecin sampon, vagy egy olcsóba belekeversz egy tasak színezőt (bemosót, amihez nincs külön színelőhívó), ez folyamatos takarást ad, ha nagyon rövid vagy gyorsan nő a hajad és nem akarsz lenövést, de ekkor vehetsz mellé egy csomag hajfestő kesztyűt is, ha nem akarsz fekete körmöket. Én szőkéről festem feketére, szóval tudom milyen a napokig barna/lila köröm :D

2016. aug. 27. 13:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos én magamnak nem fogom bevállalni, hogy megfessem inkább elmegyek fodrászhoz, lehet drágább de biztos ami biztos :D
2016. aug. 27. 14:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Ám legyen, te tudod. Inkább, mint hogy elrontsd, ha úgy érzed nem értesz hozzá.
2016. aug. 27. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Aztán majd mondd meg milyen lett :)
2016. aug. 27. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!