Vonzó vagy visszataszító az őszes haj?
30-50-es jóképű, sármos férfiakon (akár) vonzó (is lehet). Egyéb esetben 25 év felett semleges számomra (mondjuk ekkor kezd megjelenni az első pár szál).
Nem írtad a nemed, javíts ki ha tévedek, én férfinak feltételezlek. Szerintem próbálj ka a hajaddal azonos színű, vagy egy árnyalattal világosabb színezőt, ez nem fogja eltüntetni, de jobban beleolvadnak majd a többi szál közé. Természetesebb hatást ad, mint a tartós festék. 6-8 mosásossal (Venita, Johanna) kb. 3 hetente színezve szerintem akár elég is lehet, mondjuk ha napinta mosod akkor inkább 2 hetente. És igen, nyugodtan használd 2 hetente mert nem, vagy alig roncsol. Van színezős sampon is, pl az Alpecinnek van asszem, vagy normál samponba is keverhetsz egy csomag 6-8 mosásos bemosót, de inkább nem akarlak összezavarni.
Ha esetleg nő vagy, akkor világos haj esetén szintén kipróbálhatod a színezést, sötét haj esetén jobb festeni, mert azt kevésbé dobják le a szálak.
Furi lehet, hogy nemenként mást ajánlok, de fodrász is férfinak inkább a színezést javasolná, csak 10-20× többért mint házilag felpacsmagolni, az én tanácsom meg úgyis ingyen van. :)
Akkor jól tippeltem :) Ha nem akarsz fodrászkellékesbe menni (eurós boltban is van amúgy asszem) akkor féltartós festéket is vehetsz ilyen Casting féléket, csak drágábbak.
Akár tartóst is próbálhatsz, csak pasikon valahogy fura a lenövés, meg még nem is hallottam aki (nem divatból) festi... De hát egy fene engem az se zavar :D Csak azt mondtam, amit bármelyik szakembör elsőre javasolt volna. :)
Akkor inkább 2 hét vagy minden ötödik mosáskor.
B verzió: színezős Alpecin sampon, vagy egy olcsóba belekeversz egy tasak színezőt (bemosót, amihez nincs külön színelőhívó), ez folyamatos takarást ad, ha nagyon rövid vagy gyorsan nő a hajad és nem akarsz lenövést, de ekkor vehetsz mellé egy csomag hajfestő kesztyűt is, ha nem akarsz fekete körmöket. Én szőkéről festem feketére, szóval tudom milyen a napokig barna/lila köröm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!