Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csodás nő - visszataszító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csodás nő - visszataszító fogak. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Adott egy kedves, közvetlen, szép, okos nő. Minden klappol vele az illatától az intellektusig. De a fogai... Elől nagyjából rendben vannak bár kicsit befelé dőlnek, de ahogy mosolyog kétoldalt látni a fekete csonkokat. Engem ez zavar. És tudom hogy nehéz sorból küzdötte fel magát oda ahol most van, de ez engem elrettent.

Ilyen helyzetben mit tennétek? Tényleg nagyon tetszik, mondhatni a szerelem határát súrolom. És én is tetszem neki. Hogyan tovább? Nem szeretném megbántani, de nekem ez felfoghatatlan és zavaró. Hozzá kell tennem, nem büdös a szája.

Trollok kíméljenek, köszönöm!

2021. febr. 1. 18:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
59%
Elmennék vele a fogászhoz.
2021. febr. 1. 19:38
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a mai világban már majdnem luxusnak számít a fogak rendbe tétele. Iszonyatosan elszaladtak az árak. Nekem már 6-700 ezer forintnyi összeg van a fogaimra költve, mégis mindig van mit csináltatni rajta, folyamatosan romlanak. Sok ember a kiadásain felül nem igazán engedhet meg magának ekkora költséget. Lehet, hogy ő is szeretné megcsináltatni, csak nincs rá pénze. Esetleg lehetne gyűjtögetni. És tényleg ciki az első randikon erről beszélni, így igazán tanácsot ezzel kapcsolatban nem tudok adni.
2021. febr. 1. 19:42
 13/25 anonim ***** válasza:
76%
Lehet hogy gyűjt rá hogy megcsináltassa - akár anyagiak szempontjából, akár mentálisan. Azt nem hiszem hogy őt nem zavarja. Abban igazad van, hogy furcsa lenne ezt felhoznod, főleg ha nem is vagytok együtt, de szerintem óvatosan terelheted erre a témát. Pl hogy lassan el kellene menned a fogászati kontrollra és remélem minden rendben lesz. Hátha megnyílik és beszél róla.
2021. febr. 1. 19:44
 14/25 anonim ***** válasza:
85%
Egyet nem értek. Téged zavar (jogosan), biztos vagy benne, hogy őt is zavarja. Akkor biztos, hogy megszeretné csináltatni (idáig pénz és/vagy félelem miatt nem tudta). Ha mindezt megtudod (amit sejtesz is), mi fog változni? Addig nem randizol vele,amíg készen nem lesz? És mi van akkor, ha ezt más megérti és elfogadja? Akkor elfogadod, hogy lecsúsztál róla és ennyi volt? Szóval, itt vmi nem stimmel.Szerintem nem tetszik neked annyira,mint itt előadod.
2021. febr. 1. 20:18
 15/25 anonim ***** válasza:
32%
Csereltessen tomest, ami nem latszik.
2021. febr. 1. 22:18
 16/25 anonim ***** válasza:
38%
Én már a fekete csonkoknál is öklendeztem. Ne haragudj, de nekem megcsókolni se lenne gusztusom.
2021. febr. 2. 00:42
 17/25 anonim ***** válasza:
2021. márc. 21. 20:05
 18/25 A kérdező kommentje:
Ezt most miért raktad ide? Nem kért tőlem pénzt soha, semmire.
2021. márc. 21. 20:28
 19/25 anonim ***** válasza:
64%
Amiért a másik kérdéshez meg ezt linkeltem be.
2021. márc. 21. 20:30
 20/25 A kérdező kommentje:
Nem értelek.
2021. márc. 21. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!