Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megismertem egy szexi romalány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy szexi romalányt, de kiderült az apja a ''zavarosban halászik''.Fordítsam komolyra a kapcsolatot vagy hagyjam el?

Figyelt kérdés

ELején is fura volt, laza szöveg, elég jó autó, jó ruhák.nem tudtam mindez hogy áll össze, csak azt mondta apunak néha besegít a cégben.

Nos ez a besegítés kiderült számomra is micsoda.

Meghívtak egyik hétvégre, de szombat vasárnapra ottalvósismerkedésre az atyai házba.

Kicsit félve mentem el, haverjaim is tanácsoltak mindent.

Egy kisváros külterületén hatalmas családibirtok, lovak rohangáltak a karámban, mondom jó helyen járok?

Volt náluk két testőr is, még átnézték a kocsim meg engem is mikor bementem a kapun, azt mondták ez normális, mindenkivel ezt csinálják.

Aztán bemutatkozás a szülőknek, és jött a híres atyai elbeszélgetés,kb 10-szer nyeltem olyan hangosan és nagyot hogy azt még a házban is hallotta a barátnőm szerintem.

Apuka foglalkozik mindennel, csak nem épp gyári munkával.

Olyan teremgarázs volt ott olyan autókkal hogy erősen elgondolkodtam én mi a fenét keresek itt.

Kicsit gondolkodóba estem, folytatnátok egy ilyen kapcsolatot, vagy érdemes lenne gyorsan lezárni?

28F

24L

2021. jan. 30. 14:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
De mivel foglalkozik?
2021. jan. 30. 16:14
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
Ha csak szexi csaj, nem Romeo es Julia, akkor nem eri meg belehalni.
2021. jan. 30. 16:23
 13/16 A kérdező kommentje:

Apuka mezőgazdasággal is foglalkozik, földekkel, sportlovakkal, fémkereskedés, autóbehozatal,szervízelés,építőipari cége van.

Meg sem tudtam jegyezni mert annyi mindenről beszélt hogy már fájt a fejem a sok infótól.

2021. jan. 30. 16:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj! Ha később lenne gubanc élve eltemetnének!
2021. jan. 30. 16:26
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
#13 színesfémgyűjtő törpék? :D
2021. jan. 30. 16:33
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Akkor tisztességes?
2021. jan. 30. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!