Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy szexi romalányt, de kiderült az apja a ''zavarosban halászik''.Fordítsam komolyra a kapcsolatot vagy hagyjam el?
ELején is fura volt, laza szöveg, elég jó autó, jó ruhák.nem tudtam mindez hogy áll össze, csak azt mondta apunak néha besegít a cégben.
Nos ez a besegítés kiderült számomra is micsoda.
Meghívtak egyik hétvégre, de szombat vasárnapra ottalvósismerkedésre az atyai házba.
Kicsit félve mentem el, haverjaim is tanácsoltak mindent.
Egy kisváros külterületén hatalmas családibirtok, lovak rohangáltak a karámban, mondom jó helyen járok?
Volt náluk két testőr is, még átnézték a kocsim meg engem is mikor bementem a kapun, azt mondták ez normális, mindenkivel ezt csinálják.
Aztán bemutatkozás a szülőknek, és jött a híres atyai elbeszélgetés,kb 10-szer nyeltem olyan hangosan és nagyot hogy azt még a házban is hallotta a barátnőm szerintem.
Apuka foglalkozik mindennel, csak nem épp gyári munkával.
Olyan teremgarázs volt ott olyan autókkal hogy erősen elgondolkodtam én mi a fenét keresek itt.
Kicsit gondolkodóba estem, folytatnátok egy ilyen kapcsolatot, vagy érdemes lenne gyorsan lezárni?
28F
24L
Apuka mezőgazdasággal is foglalkozik, földekkel, sportlovakkal, fémkereskedés, autóbehozatal,szervízelés,építőipari cége van.
Meg sem tudtam jegyezni mert annyi mindenről beszélt hogy már fájt a fejem a sok infótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!