Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megismertem egy szexi romalány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy szexi romalányt, de kiderült az apja a ''zavarosban halászik''.Fordítsam komolyra a kapcsolatot vagy hagyjam el?

Figyelt kérdés

ELején is fura volt, laza szöveg, elég jó autó, jó ruhák.nem tudtam mindez hogy áll össze, csak azt mondta apunak néha besegít a cégben.

Nos ez a besegítés kiderült számomra is micsoda.

Meghívtak egyik hétvégre, de szombat vasárnapra ottalvósismerkedésre az atyai házba.

Kicsit félve mentem el, haverjaim is tanácsoltak mindent.

Egy kisváros külterületén hatalmas családibirtok, lovak rohangáltak a karámban, mondom jó helyen járok?

Volt náluk két testőr is, még átnézték a kocsim meg engem is mikor bementem a kapun, azt mondták ez normális, mindenkivel ezt csinálják.

Aztán bemutatkozás a szülőknek, és jött a híres atyai elbeszélgetés,kb 10-szer nyeltem olyan hangosan és nagyot hogy azt még a házban is hallotta a barátnőm szerintem.

Apuka foglalkozik mindennel, csak nem épp gyári munkával.

Olyan teremgarázs volt ott olyan autókkal hogy erősen elgondolkodtam én mi a fenét keresek itt.

Kicsit gondolkodóba estem, folytatnátok egy ilyen kapcsolatot, vagy érdemes lenne gyorsan lezárni?

28F

24L

2021. jan. 30. 14:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Mivel foglalkozik a Sztojka?
2021. jan. 30. 14:05
 2/16 Noren1989 ***** válasza:
90%

Úgy pucolnék el, mint a vadlibàk.

Màjzsugorban akarok meghalni, nem betoncsizmàban.

2021. jan. 30. 14:16
 3/16 anonim ***** válasza:
70%

Álmodik a nyomor 😂

Az ilyen lányok 2 ajtós szekrényt választanak maguk közül, vagy olyan családba házasodnak ami nem konkurens. Mezei halandót nem engednek be.

2021. jan. 30. 14:26
 4/16 A kérdező kommentje:

Sportos testalkatú vagyok én is, bár kétajtós szekrény nem vagyok.

De az após már ezen is változtatna, azt mondta Gyureszék majd segítenek...a két testőrre célzott akik szétszedtek a kapunál.

Mikor eljöttem tőlük finoman szólva liftezett a gyomrom egész hazáig, már vártam mikor csörren meg a telóm, tiszta rémálmaim voltak.

Szerencsére csak a barátnőm hívott hogy minden rendben hazaértem-e.

2021. jan. 30. 15:04
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha belemész egy komoly kapcsolatban, annak akkor lesz vége, ha a csaj akarja. Nehezen tudnál sztem kiszállni belőle. Én hagynám, őszintén megmondom.
2021. jan. 30. 15:10
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Hát ha ez nem kamu, én nagyon gyorsam elfelejteném a csajt.
2021. jan. 30. 15:12
 7/16 A kérdező kommentje:

Megmondom őszintén nem szeretnék este összefutni a két emberével,Gyureszékkel, ahogy ő hívta őket.

Komolyan rossz volt nézni ahogy az a két állatkert kiszállt a kocsiból, inkább kimászott mert a range rover ajtaja is kicsi volt hogy ez a két yeti méretű valami kiszálljon belőle normálisan.

majdnem elröhögtem magam, míg ezt végignéztem, de még a számat sem mertem elhúzni, mikor odaálltak elém, és bemutatkoztak...

Na mi van picúrka jöttél az apóshoz pofavizitre???

majd összecsináltam magam.

2021. jan. 30. 15:18
 8/16 anonim ***** válasza:
96%

Mondanám, hogy megfogtad az isten lábát (vagyis a lányát), de én is inkább azt tanácsolom az írásaid alapján, hogy menekülj, mert túl jófiú vagy, nem való neked az alvilág... Úgy bedarálnak, hogy azon kapod magad, hogy már 8 cég, 3 autó meg 5 ingatlan van a neveden és ha a lánnyal szétmentek sem fogsz már tudni kiszállni, időről-időre látogatni fognak a Gyureszék, ha valamit alá kell firkantani meg elvinni a bírósági tárgyalásokra, ha beüt valami sz..r. És mivel eléggé Mr. Bean alkatnak képzellek el, egyszer visznek be a jagellók és a Kennedy gyilkosságot is bevallod félelmedben.

A magyar karhatalom meg egy másik mese... Ahol sokszor nem is az igazság a cél, hanem hogy valakit bevarrhassanak és le lehessen zárni az ügyet, aztán lehessen prezentálni Sándor papának, hogy idén is mennyi bűntényre fény derült és a közbiztonság továbbra is szilárdabb, mint a rezsiszilárd.

2021. jan. 30. 15:30
 9/16 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó, behalok :D:D

De amúgy valóban így van, mindent rád varnak, bíróságon dolgozom, láttam már hasonlót :D

2021. jan. 30. 15:33
 10/16 A kérdező kommentje:

Ajajjjjjjjj!

Nem hangzik ez valami jól.

Pedig az após is olyan segítőkész volt, gondolom nem akarta hogy az első percben megijedjek, azt elfussak a világ végére is előlük.

pedig mikor a kapuban voltam, és végignéztem azt a pár percet, míg az a két jólfésült ember kipréselte magát a terepjáróból, végigfutott rajtam az életem minden pillanata, és egész végig az volt bennem, FUTÁS!!!!!de messzire innen.

Nem tudom jól döntöttem vagy nem ,de ott maradtam hétvégére, szerintem a kapuban az ijesztgetés is csak olyan erőfelmérés volt, mennyire csinálom össze magam, tuti, jól kiröhögtek mikor bementem, vagy a kamerán ezt nézik vissza minden este ha unatkoznak.

2021. jan. 30. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!